Nieuws

Oproep bestuur vanwege schade herentoiletten
woensdag, 21 maart 2018 12:08

Oproep bestuur vanwege schade herentoiletten

Het gebeurt vaker dat er iets kapot gaat op ons sportpark. En dat kan natuurlijk, want waar we met elkaar sporten en bij elkaar komen, gaat wel eens iets kapot. Vaak is het een ongelukje. We regelen dan met het bestuur en degene die het is overkomen dat de schade netjes afgehandeld wordt.

Maar soms is er ook schade waar niemand iets vanaf lijkt te weten. Zo is dat nu aan de orde bij onze herentoiletten. Normaal gesproken worden de herenurinoirs gescheiden door drie tussenwanden. Deze tussenwanden zijn nu allen afgebroken. Zoals gezegd een ongeluk kan gebeuren, dit lijkt echter op vandalisme. En dat vindt het bestuur niet acceptabel.

We zijn bij WVV’34 trots op onze accommodatie die mede mogelijk is door sponsoring en de inzet van vele betrokken vrijwilligers. De kosten van de reparatie van de toiletten en de inzet daarbij van onze vrijwilligers, gaat ten koste van andere initiatieven voor onze vereniging…voor jullie! Dat kan niet zo zijn! Het kost onze vereniging onnodig veel geld, geld dat beter aan de voetbal zelf besteed kan worden.

Het bestuur doet daarom een beroep op ieders eigen verantwoordelijkheid en roept de veroorzaker van de schade op, zich te melden bij het bestuur. We regelen dan dat de schade netjes wordt afgehandeld. 

Alleen gezamenlijk houden we ons sportpark netjes!

WP 20180305 21 53 27 Pro verkleind

© 2017 WVV'34. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken