Nieuws

Start "WVV'34 samen doelgericht vooruit!" succesvol en veelbelovend!
woensdag, 21 maart 2018 10:48

Start "WVV'34 samen doelgericht vooruit!" succesvol en veelbelovend!

Een geweldig opkomst was er vorige week maandagavond in de kantine van WVV’34. Zo’n 50 WVV-ers waren aanwezig bij de eerste bijeenkomst van “WVV’34 samen doelgericht vooruit!”. Mensen die een doorsnee vormen van onze vereniging, van jeugdlid tot trainer, van barpersoneel tot supporter en van ouder tot vrijwilliger. De avond werd geopend door voorzitter Maurice Workel die vertelde over de wens van het bestuur om met mensen uit de gehele vereniging na te denken over de toekomst van onze vereniging. De avond werd vervolgens geleid door Robert Steenbeeke van de KNVB.

In groepen werd gesproken over onze vereniging. Wat is het DNA van WVV’34? Wat zal er bij WVV’34 nooit veranderen en willen we behouden voor de toekomst? Wat valt er te verbeteren en willen we verder ontwikkelen? Met het beantwoorden van deze vragen ontstond een eerste beeld over hoe WWV’34 er over 5 jaar uit zou kunnen zien. De avond heeft geleid tot enkele belangrijke thema’s die onderdeel zullen zijn van een breder plan voor de toekomst van onze vereniging. De thema’s zijn: een voetbaltechnisch plan van jeugd tot senioren, communicatie binnen onze vereniging, de vrijwilligers en tot slot onze accommodatie.

Wij willen iedereen bedanken voor de betrokkenheid bij onze vereniging deze avond. Ieders mening is belangrijk voor de toekomst van WVV’34! En dat deze betrokkenheid er is, bleek wel toen aan het einde van de avond meerdere mensen aangaven mee te willen denken in het verder vorm geven van deze thema’s. Wat een geweldige betrokkenheid!

Mocht je vorige week maandag niet aanwezig zijn geweest, maar wil je wel je bijdrage leveren? We horen jouw mening graag! Je kunt hiervoor jouw input mailen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een bestuurslid benaderen.

20180312 foto 2 verkleind

20180312 foto 3 verkleind

© 2017 WVV'34. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken