Nieuws

Bekende voetballers en vele WVV-ers zorgen voor zeer geslaagde clubavond
zaterdag, 17 maart 2018 17:04

Bekende voetballers en vele WVV-ers zorgen voor zeer geslaagde clubavond

Vele WVV-ers en andere voetballiefhebbers vonden gisteravond hun weg naar sportpark Ruperts Erve. In een volle kantine opende voorzitter Maurice Workel de clubavond en heette daarbij alle aanwezige WVV-ers en de gasten van harte welkom. Te gast waren Sander Boschker (jarenlang keeper van FC Twente), John Stegeman (oud voetballer van Vitesse en Heracles Almelo en sinds 2008 trainer van Heracles) en onze eigen Mike te Wierik. Maurice gaf aan dat het bestuur van WVV’34 het belangrijk vindt om iedereen die onze club een warm hart toedraagt de waardering en dank uit te spreken voor hun inzet. De avond werd gepresenteerd door Hans van Middendorp. Hij verving Gijs Eijsink die vanwege ziekte verstek moest laten gaan.

Tijden deze avond zijn de inmiddels bekende prijzen uitgereikt. Zo werden de heren van de klussenploeg uitgeroepen tot vrijwilligers van het jaar. Maurice Workel vertelde dat de klussenploeg al jarenlang een vaste groep vrijwilligers is binnen WVV’34, die altijd klaarstaan voor allerlei klussen binnen de club. De klussenploeg bestaat uit Bennie Meijer, Gerard Screever, Jan Pelle, Hendrik Workel, Hennie Jannink, Tonnie ter Doest, Hennie Averdijk, Johan Freriksen en Tonnie Broshuis. Jaarlijks zetten zij zich 1500 tot 2000 uur in voor WVV’34. Het gaat daarbij om het onderhoud van de kleedkamers, de reclameborden, straatwerkzaamheden en allerlei onderhoudswerkzaamheden voor onze accommodatie. Uit handen van oud Twente keeper Sander Boschker ontvingen de heren hun felicitatie en bloemen.

20180316 Vrijwilligers van het jaar 2 verkleind

Andere prijzen waren er onder andere voor Stan Aarnink, hij werd speler van het jaar. De Gouden Schoen werd door Heracles trainer John Stegeman uitgereikt aan Maurice Workel. Met 16 goals behaalde hij 24 punten die voldoende waren voor een eerste plek. Een tweede en derde plek waren er voor Wout Essink en Joris Roelink. De prijzenreeks werd afgesloten met de winnaar van de Wegdamnieuws Eredivisie. Deze eer ging naar de 16-jarige Dani Morsink. Tonnie Broshuis onthulde in de kantine de borden waarop de namen van de prijswinnaars te zien zijn.

Naast de vragen van Hans van Middendorp aan de gasten was er ook voor het publiek de gelegenheid hun vragen te stellen. Daar werd volop gebruik van gemaakt. Na het officiële gedeelte was er natuurlijk nog een gezellig samenzijn.

We kijken terug op een geslaagde clubavond!

20180316 Gasten 3 verkleind

20180316 Bord onthullen 1 verkleind
20180316 Zaal verkleind
20180316 Gouden Schoen verkleind

© 2017 WVV'34. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken