Nieuws

WVV'34 zondag thuis tegen UDI.
donderdag, 15 maart 2018 20:46

WVV'34 zondag thuis tegen UDI.

Zondag spelen de groen-gelen thuis tegen UDI. In het vorige duel wist WVV’34 denk ik verdient te winnen. Was het in het begin nog een gelijk opgaande wedstrijd waarin UDI niet scoorde, maar waar WVV’34 uiteindelijk met een 4-0 overwinning en de drie punten huiswaarts keerde.

nanningaHet trainersduo Tonnie Nanninga en Andre Oosten hebben bij UDI te maken met ploeg die zich prima weet te handgaven in de middenmoot van 4B. Er worden de nodige punten bij elkaar gesprokkeld om weg te blijven van de onderste plaatsen.  Tegen Rood Zwart afgelopen zondag werd er niet best gespeeld, een feller Rood Zwart nam de drie punten terecht meer naar Delden,  volgens het verslag van UDI stond er te lezen, “Zwak UDI verliest terecht”. Voor het trainersduo zal het dan ook nog een hele tour worden om de Enschedese ploeg weer scherp te krijgen voor het duel tegen koploper WVV’34.

WVV’34 speelde in Enter een prima partij voetbal. In het tweede deel van de eerste helft werd Enter  zelfs overlopen, met prima combinatie voetbal werden er enkele prachtige kansen gecreëerd alleen helaas niet verzilverd. De twee doelpunten in de tweede helft betekende de zoveelste nederlaag voor Enter en de winst voor de groen-gelen. Tevreden gezichten alom bij WVV bij deze mooi overwinning.  EMOS speelt zondag tegen Hector, GFC tegen vv Diepenheim …….. WVV’34 tegen UDI kunnen de groen-gelen de goede reeks voortzetten en hopelijk de koppositie verstevigen. Ondanks de verwachte slechte weersvoorspellingen zal de wedstrijd vooralsnog gewoon doorgaan op het kunstgras van WVV’34.  

Kom gerust op tijd naar sportpark Ruperts Erve. In de altijd gezellige kantine staat de koffie of een drankje klaar en kan de inwendige mens in ruime mate worden voorzien van een lekker hapje. De aanvang van het treffen is om 14.00 uur, scheidsrechter is dhr Hofman.

© 2017 WVV'34. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken