Nieuws

Eventuele afmelding jeugdlid voor seizoen 2018/2019 graag voor 15 april a.s.!
zaterdag, 10 maart 2018 15:26

Eventuele afmelding jeugdlid voor seizoen 2018/2019 graag voor 15 april a.s.!

Hierbij het vriendelijke verzoek aan (de ouders/verzorgers van) onze jeugdleden om eventuele afmeldingen voor het seizoen 2018/2019 voor 15 april a.s. schriftelijk door te geven via het afmeldformulier (dit is de link naar het afmeldingsformulier op de website: http://www.wvv34.nl/images/Downloads/Aanmeldingsformulier2520WVV34.pdf).

Het lidmaatschap en de betaling worden dan op deze manier stopgezet en bij de indeling van de nieuwe teams kan hier dan ook rekening mee worden gehouden. Ook worden op deze manier andere spelers/teams niet de dupe van te late afmeldingen van anderen. Indien het aan-/afmeldingsformulier niet tijdig wordt ingeleverd, blijft men automatisch nog een seizoen lid en blijft ook de contributieverplichting van kracht. 

Aanmeldingen voor het nieuwe seizoen kunnen uiteraard gedurende het gehele seizoen plaatsvinden, hiervoor kan hetzelfde formulier gebruikt worden als hierboven. Maar om zeker te zijn dat een speler kan worden ingedeeld in een team in het nieuwe seizoen en dus wedstrijden kan spelen, raden wij als jeugdbestuur aan om dit ook voor 15 april a.s. te doen om te voorkomen dat er een kans bestaat dat een jeugdlid wellicht toch moet wachten op een nieuwe competitie. 

Alvast hartelijk dank voor de medewerking! 

Jeugdbestuur WVV'34

 

 

© 2017 WVV'34. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken