Nieuws

WVV'34 zondag uit naar SV Enter
donderdag, 08 maart 2018 15:57

WVV'34 zondag uit naar SV Enter

Zondag zal de competitie weer een vervolg krijgen, de groen-gelen gaan in Enter tegen SV Enter spelen. In het vorige duel werd de ene naar de andere kans om zeep geholpen door WVV.  In de slotfase van de wedstrijd wist Jord Bouwmeester met een droge knal WVV’34 alsnog naar de overwinning te schieten.

roelofsHoe staat de club uit Enter ervoor…… trainer Rob Roelofs weet ook dat het niet gaat met zijn team. In de voorgaande jaren was Enter nog duidelijk te vinden in het linker rijtje van 4B, dit seizoen zal het nog hele klus worden om dat te bereiken. Degradatie zorgen daar heeft de Enterse selectie mee te maken, de laatste overwinning kon worden bijgeschreven in de wedstrijd tegen Hector (2-1)van 26 november jl.  Zeven punten uit dertien wedstrijden zegt genoeg over komende zondag, er zullen punten gepakt moeten worden door Enter, ook al zal dat best lastig worden tegen de koploper.

De euforie van de gewonnen wedstrijd tegen Bentelo is allang verdwenen, de groen-gelen scoorden met gemak en Bentelo bakte er niet veel van. De ploeg van Roy Workel zal tegen Enter op papier gewoon de drie punten moeten meenemen uit Enter, tegen het laag geplaatste SV Enter mag je geen punten morsen. Dat is dan ook meteen de grote valkuil waar de groen-gelen voor moeten waken, onderschat de Enterse formatie niet. De Enterse formatie heeft de punten heel hard nodig, dus WVV wees gewaarschuwd en versterk je koppositie.

We wensen de selectie, technische staf en begeleiding alle succes toe komende zondag tegen Enter en hopen met hen op drie punten voor WVV’34. De wedstrijd begint om 14.00 uur op sportpark De Krompatte, scheidsrechter is dhr Drenth.

© 2017 WVV'34. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken