Nieuws

WVV’34 SAMEN DOELGERICHT VOORUIT!
zondag, 25 februari 2018 11:57

WVV’34 SAMEN DOELGERICHT VOORUIT!

Waar staat WVV’34 als vereniging voor en wat vinden we belangrijk? Wat gaat goed en waar zijn we trots op? En wat kunnen we verbeteren om ook in de toekomst zo’n prachtige vereniging te blijven? Waar willen we dat WVV’34 over vijf jaar staat? Wat is er voor nodig om dat te realiseren?

Vragen die van wezenlijk belang zijn voor de toekomst van WVV’34.  

Om samen koers voor de toekomst te bepalen willen we over dit onderwerp brainstormen en ideeën met elkaar uitwisselen. Daarvoor hebben we hulp nodig, JULLIE HULP!

Het bestuur organiseert hiervoor in maart een bijeenkomst in samenwerking met de KNVB. Een bijeenkomst die in het teken staat van de toekomst van WVV’34. We vinden het belangrijk dat hierbij uit de gehele vereniging mensen betrokken worden, van jeugdlid tot trainer, van barpersoneel tot supporter en van ouder tot vrijwilliger. Want op welke wijze je ook bij WVV’34 bent betrokken, jouw mening is belangrijk! Uit de gehele vereniging worden hiervoor mensen uitgenodigd door bestuursleden, deze eerste bijeenkomst betreft een besloten avond.

Natuurlijk kun je altijd je bijdrage leveren. We horen jouw mening graag! Je kunt hiervoor jouw input mailen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een bestuurslid benaderen.  

Alles onder het motto:

WVV’34 SAMEN DOELGERICHT VOORUIT!

© 2017 WVV'34. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken