Nieuws

Zondag WVV'34 1 - vv Bentelo 1
donderdag, 22 februari 2018 19:05

Zondag WVV'34 1 - vv Bentelo 1

Zondag gaan we de derby der derby’s spelen tegen onze noaber Bentelo. Op tien december werd de wedstrijd nog afgelast maar nu komende zondag gaan we het toch beleven, tenminste als de weergoden ons goed gezind zijn.  Het is al weer  wat jaartjes geleden - twaalf jaar ondertussen - dat beide ploegen in competitie verband tegen elkaar speelden. Vorig seizoen wist Bentelo via de nacompetitie promotie af te dwingen, in een tweeluik werd er gewonnen van Zeddam/Sintjoris. Na zeven jaar in de vijfde klasse te hebben gespeeld wil vv Bentelo een stabiele 4e klasser worden en blijven.

bas nijweideTrainer Wim Peters en Bentelo hebben ondertussen afscheid van elkaar genomen, oud-trainer Bas Nijweide is nu aangesteld voor de rest van het seizoen. Voor zondag zal de oud-trainer weinig woorden nodig hebben om de Bentelo’s hoofdmacht scherp te krijgen. Heel voetbalminnend Bentelo heeft jaren uitgezien naar deze derby en eindelijk is het zondag zover. Hoe staat de ploeg van Nijweide ervoor, vijf november was het tegen Markelo dat er voor het laatst nog de drie punten werden behaald, tegen SV Enter en jl. zondag tegen Diepenheim werd er gelijkgespeeld. Bentelo mocht blij zijn met dat gelijkspel, wanneer Diepenheim wat effectiever was geweest waren de drie punten richting Diepenheim gegaan . Al met al wat wisselende resultaten van vv Bentelo wat ook blijkt uit de stand, dertien punten uit dertien wedstrijden, vv Bentelo bevind zich nu in het linker rijtje en moet oppassen om niet verder weg te zakken.

Vooralsnog gaat het de groen-gelen voor de wind, tegen Buurse werd de tiende competitie overwinning op rij bijgeschreven. Ging dat eenvoudig, ja het was op momenten wat  rommelig, maar er werden wel een paar prachtige goals gemaakt. Teveel de lange bal hoorde ik langs de kant, de bal moet soms in een hoger tempo rond worden gespeeld. Doordat Buurse er weinig van bakte werd het voor de groen-gelen een eenvoudige zege. De stand liegt niet, WVV’34 blijft de koploper in 4B, maar met nog veertien wedstrijden te spelen is er dus nog van alles mogelijk. Voor zondag dus een beladen wedstrijd ik zou zeggen WVV, blijf koel laat je niet van de wijs brengen, blijf slim aan de bal wij zijn de beter voetballende ploeg en dat weet ook Bentelo…. Het gaat om een ding en dat is winnen. Het zal een lastige middag worden voor de groen-gelen, ook vv Bentelo wil graag winnen waarbij soms ongekende krachten kunnen ontstaan van beide ploegen, maar met ondersteuning van de vele supporters kan er een goed resultaat ontstaan voor WVV’34. Ook voetbalminnend Bentelo van harte welke op sportpark Ruperts erve, de koffie staat klaar en uiteraard kunt u na de wedstrijd onder het genot van …. napraten.

Spelers van WVV’34, trainers en begeleiding veel sportief succes toegewenst voor komende zondag. De wedstrijd staat onder leiding van dhr Kel.

De weersverwachtingen zijn zo dat de KNVB wel eens tot een algehele afgelasting zou kunnen overgaan, de temperatuur komt zondag niet meer boven het vriespunt en  een schrale noordooster maakt het voor het gevoel nog kouder. Blijf de WVV website volgen over e.v.t. afgelastingen of de overige bekende kanalen.

© 2017 WVV'34. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken