Nieuws

Gouden Schoen weer actueel
donderdag, 22 februari 2018 16:25

Gouden Schoen weer actueel

Na een winterslaap van een aantal weken, zijn een aantal teams weer begonnen met het spelen van wedstrijden om het welbekende echie. Voor een aantal elftallen is het nog winterstop, zij hebben nog niet gespeeld door afgelastingen.
 
Voor ons 1e zijn de meeste wedstrijden nog doorgegaan, tenmisnte als er geen sneeuw op het veld lag. Voor de meeste teams is afgelopen weekend de competitie hervat.

WVV 1 speelde thuis tegen Buurse, een vrij simpele overwinning. Eindstand 3-1 met doelpunten van Hamoudi Jaafil, Wouter Horstink en Lars Aarnink. WVV 2 vertrok in alle vroegte richting Raalte voor een duel tegen Rohda. Dat deden ze niet voor niets, want zij keerden met een 4-0 overwinning huiswaarts. 3x Maurice Workel en 1x Jord Bouwmeester.

Bij WVV 4 was Wout Essink goed voor 4 treffers, helaas ging de winst naar Enter. Zij versloegen WVV 4 met 6-4. Voor WVV 6 werd het een simpele morgen, zo na de winterstop. Vrij eenvoudig werd er gewonnen van Twente Goor. 5-1. Doelpunten van Stefan ter Doest 2x, Michel Hoestee 2x, en Mark Satink 1x.
 
Yelco Busscher 2x en Ties Nollen bezorgden WVV 7 de overwinning. Op bezoek bij Rietmolen werd er gewonnen met 4-2. WVV 8 kende op de vroege en koude zondagmorgen geen enkele moeite met Holten. Zij werden dan ook niet echt gespaard. En kregen met 8-2 op de broek. 4x Joris Roelink, Marcel Nijhuis, Roy ter Avest, Youri Boot en Wouter v. Kessel scoorden allen 1x.

Voor een actuele stand van de Gouden Schoen klik hier
© 2017 WVV'34. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken