Nieuws

Wederom winst voor WVV'34 tegen Buurse
maandag, 19 februari 2018 19:01

Wederom winst voor WVV'34 tegen Buurse

WVV1 speelde zondagmiddag thuis tegen Buurse. De wedstrijd kenmerkte zich met name door lange ballen en duels. Al vroeg in de wedstrijd werd er gescoord door de thuisploeg. In de 13e minuut zette Lars Aarnink de stand op 1-0 door een kopgoal uit een corner.

Ook bij de daaropvolgende goal had Lars Aarnink zijn aandeel. In de 53ste minuut gaf hij een prachtige voorzet die door Wouter Horstink in het doel van Buurse werd geschoten. De wedstrijd was gespeeld toen in de 70ste minuut 3-0 op het scorebord verscheen. Na een voorzet van Wouter Horstink was het Hamoudi Jaafil die de derde goal van WVV deze middag maakte. Met een eindstand 3-0 waren er wederom drie punten voor WVV’34.

Trainer Roy Workel over de wedstrijd: "Het was van onze kant niet de beste wedstrijd. Maar over het geheel gewoon terecht gewonnen. De verdediging staat als een huis en we geven gewoon helemaal niets weg. De doelpunten die werden gemaakt waren van grote klasse. Individuele acties van Lars en Wouter die de bal goed teruglegden waardoor er mooie goals voorbij kwamen van Hamoudi Jaafil en Wouter Horstink". 

Komende zondag speelt WVV een inhaalwedstrijd tegen Bentelo. De derby wordt om 14.00 uur gespeeld op Sportpark Ruperts Erve. We rekenen op heel veel support!© 2017 WVV'34. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken