Nieuws

Absolute topper in 4B EMOS - WVV'34
donderdag, 14 december 2017 18:10

Absolute topper in 4B EMOS - WVV'34

 

Zondag speelt WVV’34 tegen de nummer twee, EMOS uit Enschede. EMOS zit ondertussen alweer zeven jaar in de 4e klasse, in 2011 nog de kampioen in 5A, wil wel eens weer kennismaken met de 3e klasse, dit seizoen moet het gebeuren. De laatste jaren wel steeds spelend in de nacompetitie maar net niet dat gewenste succes …… promoveren.

zweinenbergVoor trainer Clemens Zwijnenberg de ultieme uitdaging om de Enschedese ploeg op een ander niveau te laten presteren. In de TC Tubantia stond er al te lezen, dit seizoen moet het gebeuren volgens de talentvolle jeugdige keeper Jesse Looman, onze verdediging staat als een huis. We geven weinig weg, als we de wedstrijden tegen GFC en WVV’34 hebben gespeeld dan weten we beter waar we staan volgens Looman. Voor trainer Zwijnenberg is WVV geen onbekende de voormalig trainer van vv Oldenzaal weet hoe Oldenzaal zich wel wist te handhaven en de groen-gelen degradeerden. Een verrassende nederlaag tegen Rood Zwart betekende dat WVV nu ineens de koploper is. Door een fel spelend Rood Zwart wist EMOS het even niet meer, maar in de laatste tien minuten van de wedstrijd wist EMOS door twee doelpunten in vijf minuten het in de slotfase nog spannend te maken, 2-3.

Het winterse weekend kende vele afgelastingen ook derby tegen Bentelo werd dus afgelast. Voor de groen-gelen staat er komende zondag een belangrijke wedstrijd op het programma, WVV’34 gaat op bezoek bij de nummer twee in 4B, bij winst wordt er een gaatje geslagen van zes punten naar de nummer twee. Dit zal EMOS zich uiteraard niet zomaar laten gebeuren ook de Enschedese ploeg weet dat het nu moet aanklampen. Beide ploegen weten ondanks dat er nog vele wedstrijden moeten worden gespeeld, er om de prijzen zal worden gespeeld. De ploeg van Roy Workel zal zich goed moeten voorbereiden, ik denk dat EMOS heel wat anders aan de wedstrijd gaat beginnen als tegen Rood Zwart. Het zal WVV’34 wel als een gevaarlijke tegenstander beschouwen, dus de groen-gelen zijn alvast gewaarschuwd.

Steun kan het eerste elftal goed gebruiken bij het treffen tegen EMOS. Leden, supporters van WVV’34 kom kijken en moedig onze jongens op een sportieve manier aan op Sportpark Emos. De aanvang is om 14:00 uur.  Scheidsrechter is dhr Jansen.

Ook de komende dagen en in het weekend wordt er vooral zaterdag geen best weer voorspeld, de absolute topper in 4B zou ook door de slechte gesteldheid van de velden kunnen worden afgelast. Blijf de WVV site goed volgen voor mogelijke afgelastingen.

14 12

 

© 2017 WVV'34. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken