Nieuws

Zondag WVV'34 - vv Bentelo .....derby der derby's.......
donderdag, 07 december 2017 16:59

Zondag WVV'34 - vv Bentelo .....derby der derby's.......

 

Zondag gaan we de derby der derby’s spelen tegen onze noaber Bentelo. Het is al weer  wat jaartjes geleden - elf jaar ondertussen - dat beide ploegen in competitie verband tegen elkaar speelden. Vorig seizoen wist Bentelo via de nacompetitie promotie af te dwingen, in een tweeluik werd er gewonnen van Zeddam/Sintjoris. Na zeven jaar in de vijfde klasse te hebben gespeeld wil vv Bentelo een stabiele 4e klasser worden en blijven.

bentelo1Trainer Wim Peters zal voor zondag weinig woorden nodig hebben om de Bentelo’s hoofdmacht scherp te krijgen. Heel voetbalminnend Bentelo heeft jaren uitgezien naar deze derby en eindelijk is het zondag zover. Hoe staat de ploeg van Peters ervoor, tegen EMOS werd er best aardig gespeeld en was men beslist niet de mindere in de eerste helft, toch wist EMOS in de tweede helft de winst naar zich toe te trekken. Tegen BSC Unisson werd er ondanks het stug verdedigen niet gewonnen, BSC Unisson was een stuk effectiever met de mogelijkheden die ze kregen, 2-4 verlies. Al met al wat wisselende resultaten van vv Bentelo wat ook blijkt uit de stand, elf punten uit negen wedstrijden, vv Bentelo bevind zich nu in de grote middenmoot van 4B.

Vooralsnog gaat het de groen-gelen voor de wind, in Markelo werd de achtste overwinning op rij bijgeschreven. Ging dat eenvoudig, nee het was op momenten wat  rommelig grote kopsterke kerels staan er in de ploeg van Markelo, misschien was dat de oorzaak wel van dat rommelige, maar ook best aardig spelmomenten van beide ploegen. De stand liegt niet, door de overwinning van Rood Zwart op EMOS is WVV’34 nu de koploper in 4B. Voor zondag dus een beladen wedstrijd ik zou zeggen WVV, blijf koel laat je niet van de wijs brengen, blijf slim aan de bal wij zijn de beter voetballende ploeg en dat weet ook Bentelo…. Het gaat om een ding en dat is winnen. Het zal een lastige middag worden voor de groen-gelen, ook vv Bentelo wil winnen waarbij soms ongekende krachten kunnen ontstaan van beide ploegen, maar met ondersteuning van de vele supporters kan er een goed resultaat ontstaan voor WVV’34. Ook voetbalminnend Bentelo van harte welke op sportpark Ruperts erve, de koffie staat klaar en uiteraard kunt u na de wedstrijd onder het genot van …. napraten.

Nog twee zware competitie wedstrijden voor de winterstop, eerst Bentelo en de week daarop, in Enschede tegen EMOS. Spelers van WVV’34, trainers en begeleiding veel sportief succes toegewenst voor komende zondag. De wedstrijd staat onder leiding van dhr Frazer.

Er worden voor zondag winterse buien verwacht, dus de weergoden kunnen nog een streep zetten door dit mooie voetbal affiche. Blijf de afgelastingen volgen via de bekende kanalen.

stand 1

 

© 2017 WVV'34. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken