Nieuws

Geslaagd Sinterklaasfeest voor JO9 en JO7 bij WVV'34!
zondag, 03 december 2017 20:02

Geslaagd Sinterklaasfeest voor JO9 en JO7 bij WVV'34!

Zaterdagmiddag 2 december kwam de Sint met zijn pieten in de kantine van WVV'34. De kinderen, maar ook veel ouders, zaten om 13.30 uur al vol verwachting te wachten tot hij eindelijk zou komen. En na samen een aantal liedjes te hebben gezongen, kwam hij dan eindelijk, iets na 13.30 uur, aan met zijn 3 pieten, waaronder deze keer een heuze supermarktpiet. 

Per team werden alle spelers door Sinterklaas naar voren geroepen en bij sommige teams moesten zelfs de leiders naar voren komen, want dan had Sinterklaas ze nog iets te vertellen en zeker een goed advies voor ze. Sinterklaas zat nu immers ook op school, dat hadden we al gezien in het Sinterklaasjournaal, dus hij kon de leiders nu zeker ook goed van advies voorzien. 

Stan, de zoon van prins Roy, mocht voorop in de polonaise en ook de ouders mochten nog een liedje zingen, er werden moppen verteld, spelletjes gedaan, kortom, het uurtje dat Sinterklaas bij WVV'34 aanwezig kon zijn, was zo voorbij! De Sint vroeg de kinderen om die zaterdagavond een banaan in de schoen te doen, mochten de ouders geen bananen in huis hebben, geen probleem, de supermarktpiet had er voor gezorgd dat er nog genoeg bananen te koop waren bij de coop! 

Sint en zijn pieten werden door de kinderen uitgezwaaid, het was weer een leuk feest geweest en de meeste kinderen gingen hierna nog even even met mama of papa naar de coop om de bananen te kopen voor in de schoen!

 

 

© 2017 WVV'34. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken