Nieuws

Gouden Schoen: Wie stopt Tom ten Breteler?
vrijdag, 01 december 2017 09:44

Gouden Schoen: Wie stopt Tom ten Breteler?

In een speelweekend waarin de weergoden ons niet goed gezind waren, viel er dan ook bar weinig te beleven op de zondagmorgen langs de velden. Op de zondagmiddag was dit niet aan de orde, want WVV1 speelde thuis tegen Aramea. In deze ploeg speelt ook Tom ten Breteler, die met 2 treffers wederom weer zeer belangrijk was voor zijn ploeg. Zijn seizoen totaal  komt daarmee al op 15 en heeft daarmee een aardig gat geslagen naar de nummer 2. De titel ‘Herbstmeister” lijkt binnen handbereik, en wellicht is dit een voorschot op de Gouden Schoen? De andere doelpuntenmaker was een debutant, die normaliter zijn wedstrijden speelt op zaterdag bij de JO19-1. Onthoud zijn naam goed, Randy Smit. 

WVV 2 ging op de vroege en donkere zondagochtend richting Lemelerveld, helaas zonder succes, want daar leden zij een 2-1 nederlaag. Jos ter Huurne wist meteen na zijn vakantie het net alweer te vinden. 

WVV 7 ging op bezoek bij het altijd lastige Noordijk. Een vereniging zonder 1e elftal, waardoor ze speelden tegen het 2e. Er werd nipt met 3-2 verloren. Tim Wegereef, inmiddels ook al 9 doelpunten en nummer 2 in het klassement, maakte 1 van de doelpunten. Lars Bouwmeester maakte zijn 1e van het seizoen. 

Joris Roelink wist 2 keer te scoren bij WVV 8 thuis tegen Hector, er werd helaas wel met 6-2 verloren.

Voor de actuele stand van de Gouden Schoen klik hier

© 2017 WVV'34. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken