Nieuws

WVV'34 zondag tegen sportclub Markelo
donderdag, 30 november 2017 18:47

WVV'34 zondag tegen sportclub Markelo

 

Zondag naar Markelo waar we gaan spelen tegen Sportclub Markelo. Jarenlang was Markelo de ploeg die in de tweede en derde klasse speelde, in 2015 moest er ook afscheid genomen worden van de derde klasse. Sportclub Markelo wil graag weer terug naar dat niveau.

anne de jongVoor trainer Anne de Jong zal zijn ploeg nog beter moeten presteren dan nu het geval is, ondanks de vierde plaats is er al een aardig gaatje geslagen tussen Markelo en de koplopers. Anne de Jong is met zijn derde en laatste seizoen bezig bij SC Markelo. Winst tegen Rood Zwart verlies tegen Bentelo, om vervolgens weer te winnen van BSC Unisson.  Met dertien punten uit acht wedstrijden zal Markelo moeten winnen om het gat niet groter te laten worden en zal proberen, de punten thuis te houden.

De groen-gelen zetten ondertussen een aardige serie neer, ook FC Aramea moest er aan geloven wat betekende de zevende overwinning op rij. Lastig te bespelen dat FC Aramea technisch een vaardige ploeg die dat weer combineren met het om zeep helpen van de enkele geboden scoringskansen, daarnaast had het veelvuldig commentaar leveren op spelers en scheidsrechter  achteraf de verkeerde uitwerking. WVV’34 bleef koel en wist op de juiste momenten te scoren in de af en toe stromende regen. Soms wat slordig maar vooral veel drive in de ploeg van trainer Roy Workel. Markelo is geen Aramea en zal op een andere manier bespeeld moeten worden, ook Markelo schuwt de strijd niet en zal het de groen-gelen zeer lastig gaan maken. Zal WVV’34 in en tegen Markelo de achtste overwinning op rij kunnen neerzetten.

Supporters van WVV’34 zondag naar Markelo komt allen, ……… de wedstrijd op het sportpark Endemansdijk begint om 14.00 uur. De WVV’34 selectie rekent op jullie komst. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Eijkelkamp.

 

 

© 2017 WVV'34. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken