Nieuws

Zongag gaan we spelen tegen FC Aramea
donderdag, 23 november 2017 18:34

Zongag gaan we spelen tegen FC Aramea

 

Verdrietige dagen, verdriet om Engelien Workel. Op indrukwekkende wijze hebben we afscheid genomen van een clubvrouw die ons dierbaar was. We zullen haar missen langs het veld, we zullen haar missen bij de vele werkzaamheden voor WVV’34.  We moeten verder, maar kunnen moeilijk vergeten …… de bal zal zondag gewoon weer gaan rollen.  

WVV’34 gaat het zondag opnemen tegen het voor WVV onbekende FC Aramea uit Enschede.  Vorig seizoen werd er door FC Aramea netjes een vierde plaats behaald in 4B. Sportbeoefening  voor de Arameese bevolking was mede de missie bij de oprichting in 2010 van Aramea. Doelstelling dit seizoen is meedoen om de bovenste plaatsen.

megelinkTrainer Jan Megelink komt bij FC Aramea in een heel andere cultuur terecht zoals stond te lezen in de TC Tubantia, Megelink wil dit seizoen graag meedoen om de prijzen stond er in het artikel ….. "Maar in deze competitie, met al die clubs uit Hof van Twente, kan iedereen van elkaar winnen. Als wij aan het eind van de rit maar een prijs hebben. Vorige week dacht Oranje Nassau er bijvoorbeeld al te zijn en dan gaat het mis. Of neem Victoria'28, die vorig seizoen de eerste periode had en daarna een vrije val maakte. Laat ons dan maar mooi in de luwte spelen en die laatste periode pakken. Wie de derde periode pakt, is vaak ook beter in de nacompetitie."…… "We hebben de kwaliteit om kampioen te worden. Onze concurrenten? EMOS en Unisson. Ik denk dat clubs als WVV'34 en GFC afhaken. Die spelen met al die derby's elke week op het scherpst van de snede, met heel veel kaarten in een wedstrijd. Dat breekt je toch op". Best gewaagde uitspraken van Megelink, FC Aramea staat ondertussen niet op negen punten van de groen-gelen maar op twaalf punten. Ook tegen GFC werd er door twee goals in blessuretijd - gelukkige zege overigens van GFC - alsnog teleurstellend verloren.

De groen-gelen daarentegen waren zondag tegen Hector slagvaardig, Hector was met name in de tweede helft niet opgewassen tegen een beter WVV. De eerste periodetitel was voor EMOS maar we draaien lekker mee, de ploeg van trainer Roy Workel gaat steeds meer verzorgd spelen, vinden elkaar beter. Tegen FC Aramea zal men alert moeten zijn, een technisch zeer vaardige ploeg dat FC Aramea, tweemaal winst, drie maal verloren en drie maal gelijk spelen zegt echter wel iets over de wisselende resultaten van Aramea. Daarentegen zes wedstrijden op rij winst voor de groen-gelen, hopelijk kan WVV’34 aan deze serie een goed vervolg geven. Spelers en begeleiding WVV’34 1, succes voor komende zondag.

De wedstrijd op sportpark Ruperts erve begint om 14.00 uur. Scheidsrechter is dhr. Van Leeuwen. Na de wedstrijd wordt u natuurlijk weer van harte uitgenodigd om even onder het genot van een drankje na te praten.

stand

 

© 2017 WVV'34. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken