Nieuws

WVV'34 zondag uit naar Hector
donderdag, 16 november 2017 20:04

WVV'34 zondag uit naar Hector

 

WVV’34 gaat weer een Hof-derby spelen en wel tegen het Goorse Hector.  Hector is geen onbekende voor de groen-gelen ook al is het alweer een tijd geleden dat beide ploegen in competitie verband tegen elkaar speelden. In het seizoen 2007-2008 werd de eerste wedstrijd van het seizoen met 1-0 verloren, in Goor werd er daarentegen met 2-0 gewonnen van SV Hector.

mark dijkstraTrainer Mark Dijkstra is aan zijn vijfde seizoen bezig bij de groen-witten uit Goor. Hector heeft het op dit moment lastig in 4B, de teleurstelling in de stadsderby was groot toen stadsgenoot GFC alsnog de gelijkmaker in de slotminuut binnenschoot, weer geen driepunter.  Het inhaalduel tegen BSC Unisson werd afgelast ……. Hector heeft uit zes wedstrijden nu twee punten en dat had Mark Dijkstra graag anders gezien.

De groen-gelen speelden lekker tegen sv Enter, honderd procent kansen werden om zeep geholpen. WVV hield Enter lang in leven. We lieten de bal beter rond gaan, we speelden meer vooruit. Het centrale duo stond zoals dat behoort, verbeteringen aan de speelstijl kunnen we altijd bedenken maar als toeschouwer supporter is het op dit moment aardig om naar WVV te kijken. In de Tukker- Cup werd er verdienstelijk met 3-1 gewonnen van Juventa’12 voor wat het waard is. Zondag uit naar Hector, dan weet je dat er een scherp Hector staat, dan weet je dat de Gorenaren alles in het werk gaan stellen weg te komen bij die onderste plaatsen.

Zondag zal er ongetwijfeld een gemotiveerd WVV’34 aan de start verschijnen. Supporters van WVV’34 komt allen, ……… de wedstrijd wordt om 14.00 uur gespeeld op sportpark Het Doesgoor. Scheidsrechter is dhr Oude Wolcherink.

In verband met het overlijden van Engelien Workel zal, voorafgaand aan de wedstrijd, een minuut stilte in acht worden genomen. Daarnaast zal WVV de wedstrijd met rouwbanden spelen , als zichtbaar teken van medeleven.

 

© 2017 WVV'34. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken