Nieuws

Zondag komt SV Enter op bezoek.....
donderdag, 02 november 2017 16:51

Zondag komt SV Enter op bezoek.....

 

Zondag 5 november spelen de groen-gelen thuis tegen sv Enter. Als we nog even terugkijken naar het seizoen 2008-‘09 waarin beide teams ook tegen elkaar speelden, was het doelsaldo van beide wedstrijden opvallend. Eerst wordt er met 6-3 verloren van Enter, thuis wist WVV’34 weer met 3-1 te winnen, WVV werd in dat seizoen de kampioen en promoveerde onder Wim Woeltjes naar de 3e klasse.

rob roelofsTrainer Rob Roelofs heeft een lastige start in 4B, mede door enkele blessures heeft Enter nog niet de gewenste verwachting kunnen waarmaken. De gehoopte top vier klassering is op dit moment nog ver weg. In een opwindende slotfase had Enter tegen TVO bijna de driepunter te pakken, maar TVO sleepte in de slotminuut verdient een punt uit het vuur. Met twee punten uit zes wedstrijden moet het tij gekeerd worden, de ploeg uit Enter kan tegen WVV laten zien waar ze toe in staat zijn. 

Dat was afgelopen zondag een enerverend potje, met een zeer scherp spelend UDI had de scheidsrechter alle moeite de wedstrijd in goede banen te leiden.  Eindelijk wel een ploeg dat UDI die ook probeerde te voetballen, in ieder geval werd er voldoende ruimte gecreëerd voor de WVV aanvallers, er ontstonden kansen en er werd efficiënt gescoord door onze geroemde centrumspits. Een goed resultaat, WVV is nu medekoploper wat uiteraard nog niet wat zegt over het verdere verloop van de competitie. Nu de accu weer opladen voor komende zondag, zorg dat we niet teleurgesteld van het veld  moeten lopen. Zorg dat we Enter niet onderschatten, laat je niet verrassen de ploeg van trainer Roelofs heeft de punten hard nodig. Spelers en staf van WVV’34 alle succes voor komende zondag.

Supporters, steun WVV’34 zoals we dat van jullie gewend zijn en laat je zien op sportpark Rupert erve waar om 14:00 uur wordt afgetrapt. Scheidsrechter bij het treffen is dhr Hofman.

Zondag 12 november heeft WVV 1 geen competitie verplichtingen, op dinsdag 14 november wordt er in Wierden gespeeld voor de Tukker Cup tegen Juventa’12.
stand

 

© 2017 WVV'34. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken