Nieuws

Gouden Schoen: De LAFAARD in bloedvorm!!
donderdag, 02 november 2017 10:47

Gouden Schoen: De LAFAARD in bloedvorm!!

Veel doelpunten vielen er afgelopen weekend bij wedstrijden van de senioren van WVV’34. Monsterscores die voorbij kwamen waren van Rood Zwart 9- WVV 8 0-7, WVV 2 met een 7-0 winst op Colmschate. Ook WVV 5 op bezoek bij Lochuizen won met 0-6.

WVV1 won op bezoek bij UDI ook met ruime cijfers. De man in vorm op dit moment bi het elftal van Roy Workel is Tom ten Breteler alias de LAFAARD. Hij scoorde in de afgelopen 3 wedstrijden 7 keer. De aanvoerder bewijst daarmee waarde voor de ploeg. BIJ het doelpuntenfestijn van WVV 2 scoorde Jord Bouwmeester 2x evenals Wessel Ziethof, Jelle ten Thije, Thijs Assink en Rick Baas scoorden allen 1 keer.

WVV 3 ging op bezoek bij GFC 2, al met een een geflatteerde uitslag. 5-0  voor de Gorenaren. WVV had zelf een paar aardige kansen die niet benut werden. WVV 4 boekte een belangrijke zakelijke overwinning op Delden, Zij behouden daarmee de koppositie. Doelpuntenmakers waren David Spekreijse 2x en Bas Screever.

WVV 5 ging op bezoek bij Lochuizen, dit werd een makkelijke zondagmorgen. Een makkelijke 6-0 winst, zij blijven daarmee ook in het spoor van de koploper. WVV 6 tegen Hoeve Vooruit, een derby waar lang naar uitgekeken werd. Met een 2-2 eindstand konden beiden elftallen leven aldus een betrouwbare bron. Stephan ter Doest en Berry ter Morsche maakten de goals. 

Een naam die na jaren afwezigheid weer terug keert in het klassement is die van Roy ter Avest. Inmiddels voetballer van WVV 8. Zij gingen op bezoek bij Rood Zwart en keerden met maar liefst 7-0 weer huiswaarts. 1x Roy ter Avest, 1x Tonnie Hartgerink en maar liefst 5x Joris Roelink.

Voor de actuele stand van de Gouden Schoen klik hier

© 2017 WVV'34. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken