Nieuws

Spelerspasfoto's op digitale wedstrijdzakenapp of voetbal.nl: aanpassen of toevoegen kan tot 1 november a.s.!
zaterdag, 28 oktober 2017 18:52

Spelerspasfoto's op digitale wedstrijdzakenapp of voetbal.nl: aanpassen of toevoegen kan tot 1 november a.s.!

Tot 1 november a.s. is het nog mogelijk om als speler zelf de spelerspasfoto op de digitale spelerspas toe te voegen of te wijzigen via de wedstrijdzakenapp of via de app voetbal.nl. Daarna kan het pas weer na het einde van voetbalseizoen (medio 2018). Zorg daarom dat jij als spelend lid een correcte spelerspasfoto hebt toegevoegd voor 1 november a.s.! Een teammanager kan eventueel voor zijn team in de wedstrijdzakenapp ook foto's van de spelers wijzigen/toevoegen. Voor alle seniorenteams en jeugdteams tot en met JO13 moeten de spelerspasfoto's in de app staan. 

De foto hoeft geen officiële pasfoto te zijn, belangrijk is dat in alle redelijkheid verwacht kan worden dat de scheidsrechter het een goedgelijkende foto vindt. 

Mocht het toch niet lukken om de foto voor 1 november toe te voegen/te wijzigen, laat dit dan weten aan Chantal Leushuis (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., telefoon 06-15506977) of aan Miriam Doeschot (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., telefoon 06-46360620), zodat zij dit dan alsnog kunnen regelen via de KNVB. 

 

© 2017 WVV'34. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken