Nieuws

WVV'34 zondag in Enschede tegen UDI
donderdag, 26 oktober 2017 18:29

WVV'34 zondag in Enschede tegen UDI

 

Was het niet in mei 2006 toen WVV’34 nog spelend in de vijfde klasse de opmars maakte, juist toen spelend tegen UDI werd er met een overwinning van 3-1 promotie afgedwongen naar de 4e klasse. Nu, na elf jaar spelen beide ploegen weer tegen elkaar, de een als promovendus de groen-gelen als de degradant van de 3e klasse. UDI (Uitspanning door Inspanning) wist zich via de nacompetitie - na liefst twintig jaar - weer een plek te veroveren in de 4e klasse.

naningaTrainer Tonnie Nanninga is nu voor het derde seizoen verbonden aan UDI, het team van Nanninga heeft ondertussen al acht punten vergaard uit vijf wedstrijden.  Ook tegen Enter werd er overtuigend gewonnen, waarbij de uitslag 4-1 nog wel hoger had kunnen uitvallen. Het zal voor de ploeg uit Enschede een aardige krachtmeting worden tegen WVV’34, zal ook UDI zich nog hoger op de ranglijst kunnen gaan vestigen….

WVV’34 heeft ondertussen in de vijf wedstrijden al aardig wat punten bij elkaar gesprokkeld. Misschien wel het juiste woord gesprokkeld, ook tegen vv Diepenheim was het allemaal niet zo sprankelend, maar we pakken wel de punten.  Op papier moet je ook winnen van de blauwwittn oet Deepn en dat is ook gebeurd. Spelen tegen ploegen die het merendeel van de wedstrijd voor de pot blijven hangen is lastig. Als we in balbezit zijn en dat waren we veel,  moeten we meer flair tonen elkaar proberen te coachen, middenveld moet de voorhoede bedienen, probeer vooruit te spelen. De competitie is nog lang, we wensen ons eerste elftal en haar begeleiding alle succes in de wedstrijd tegen UDI. WVV supporters kom ook kijken en ondersteun onze jongens, waar het verrassend spelende UDI bestreden moet worden. Aanvang  van de wedstrijd is 14:00 uur, scheidsrechter is dhr Smit.
stand

 

© 2017 WVV'34. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken