Nieuws

Gouden Schoen:  Tom ten Breteler zeer belangrijk voor WVV1
donderdag, 26 oktober 2017 08:38

Gouden Schoen: Tom ten Breteler zeer belangrijk voor WVV1

Een inhaal/beker ronde stond afgelopen weekend op het programma, alleen niet voor de 1e elftallen. Zij speelden gewoon competitie. 

Tom ten Breteler zorgde met 2 treffers voor een belangrijke zege op Diepenheim. De wedstrijd kwam pas tot leven in de slotfase van de wedstrijd. Zeer belangrijk voor WVV, was Tom ten Breteler, die net als de week ervoor 2 goals maakte. Dit maakt hem meteen de koploper in het Gouden Schoen klassement.

Ook WVV 5 speelde thuis tegen EGVV2. Binnen 10 minuten was de wedstrijd al gespeeld. Door een snelle 2-0 voorsprong kon de ploeg van Wilbert ten Thije achterover leunen. EGVV 2 kwam nog tot een speldenprikje, namelijk de 2-1, waar keeper Mark Escher zulke ballen weleens klem vast heeft gehad, ging deze snoeihard langs hem heen. Arno Wolbers maakte de stand voor rust iets dragelijker door een penalty feilloos binnen te schieten, 3-1. Patrick de Wit maakte de 4-1, en Dennis Groothold met een fantastische stift van 20 meter gooide de wedstrijd in het slot. Eindstand 5-1. Jos ter Haar en Patrick de Wit maakten de andere  goals.

Voor de actuele stand van de Gouden Schoen klik hier

© 2017 WVV'34. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken