Nieuws

Reminder: morgen Oud IJzerdag
vrijdag, 20 oktober 2017 08:38

Reminder: morgen Oud IJzerdag

 

Zaterdag 21 oktober is het weer zover; de heren van ’t JAC’94 halen ten gunste van de jeugd van WVV’34 het oude ijzer bij u op.

Binnen de bebouwde kom kunt u het oude ijzer gewoon aan de straat zetten, zodat het direct meegenomen kan worden. Ook buiten de bebouwde kom zullen de vrijwilligers langs komen. Heeft u speciale vrachten of wilt u melden dat er wat op te halen valt, dan kan dat bij Bert Mensink: 06-50480940 of Thijs Aarnink: 06-45321810.

We verzamelen het oude ijzer op het terrein van Loon- Grondverzet en Transportbedrijf Geurs aan de Slotsweg 6 te Hengevelde, die we alvast hartelijk danken voor het beschikbaar stellen van de locatie om het oude ijzer in te zamelen en te sorteren, alsmede het beschikbaar stellen van materieel en kraan met machinist. Zonder hen is het niet mogelijk om deze actie te kunnen organiseren, wat wij inmiddels al jaren in goede samenwerking doen!

Let op: zet u het oude ijzer niet eerder dan zaterdagmorgen aan de straat, er kunnen andere kapers op de kust zijn voor het schroot!

 

© 2017 WVV'34. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken