Nieuws

Voorbeschouwing WVV'34 - vv Diepenheim
donderdag, 19 oktober 2017 17:27

Voorbeschouwing WVV'34 - vv Diepenheim

 

Zondag wederom een thuiswedstrijd voor WVV’34, we gaan in deze Hof derby spelen tegen vv Diepenheim. “Voor het eerst in het bijna 90-jarig bestaan gaat Diepenheim volgend seizoen spelen in de 4e klasse. Diepenheim speelde twee wedstrijden tegen MEC uit Miste en beide wedstrijden werden overtuigend gewonnen waardoor de promotie een feit is”, stond er te lezen.  Meer dan geweldig wist Diepenheim historie te schrijven door te promoveren naar de 4e klasse. Voor trainer Christian Koop geweldig, hij heeft  met deze promotie een mooi succes gehaald in zijn eerste jaar dat hij werkzaam was in Diepenheim.

koopMaar hoe staat de promovendus na vier gespeelde wedstrijden ervoor…….. tegen FC Aramea werd er nog een verdienstelijk punt gepakt maar daar bleef het dan ook bij. Afgelopen zondag werd er met dikke cijfers verloren van EMOS, voor trainer Koops alle reden zijn ploeg scherp te krijgen voor de derby tegen WVV’34. Diepenheim moet punten behalen anders wordt het een loodzwaar seizoen.

Met het talrijke publiek, werd er onder zomerse omstandigheden gespeeld, de derby tegen TVO. Ja eigenlijk kwam TVO er de eerste helft niet aan te pas, de groen-gelen waren op alle fronten beter. Verrassend was het dan ook dat we het na de rust nog lastig kregen, het laatste kwartier was billen knijpen we brachten door onze eigen slordigheden,  TVO weer in de wedstrijd. Er werd gewonnen en verdiend gewonnen dat was belangrijk voor de spelersgroep en trainers, dit doet het zelfvertrouwen goed. Wetende dat nog enkele belangrijke spelers ontbreken geeft dit een goed gevoel, positief naar elkaar zijn is belangrijk. De groen-gelen zullen ook zondag - lastige ploeg dat Diepenheim - vol aan de bak moeten, een getergd Diepenheim wil van de onderste plaats weg, iedereen wil eigenlijk winnen van dat WVV………..We rekenen ook zondagmiddag weer op onze supporters, die om 14:00 uur scheidsrechter ten Berge de wedstrijd zien afblazen op Sportpark Ruperts Erve.

Voorafgaande aan de wedstrijd is er voor de sponsoren van WVV’34 de gelegenheid om in de kantine een kop koffie te komen drinken. Na de wedstrijd ontvangen wij U graag in de kantine om de wedstrijd te evalueren en om gezellig bijeen te zijn. Wij zorgen voor een hapje en een muzikale omlijsting. 
Het bestuur van WVV’34 waardeert het zeer als U bij deze wedstrijd aanwezig kunt zijn.

Dinsdag 24 oktober speelt WVV’34 om 20:00 uur in de Tukker Cup tegen zondag 2e klasse Achilles ’12. Zondag 29 oktober zal er in Enschede gespeeld worden tegen UDI.

stand

 

© 2017 WVV'34. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken