Nieuws

Weinig wijzigingen in top klassement Gouden Schoen
woensdag, 18 oktober 2017 21:37

Weinig wijzigingen in top klassement Gouden Schoen

WVV1-TVO1 op papier een mooie derby. Dit leek voor WVV ook zo te zijn. Met rust een 3-0 voorsprong met 2 doelpunten van Tom ten Breteler en Hamoudi Jaafil, leek het een makkelijke middag te worden voor de groen-gelen. Dit was echter niet zo. TVO kwam de 2e helft terug tot 3-2, waarna ze nog zicht hadden op een puntje. 

Op tijd richting Apeldoorn, zo luidde het motto van WVV 2. De bedoeling was om de punten op te halen bij de plaatselijke Columbia. Helaas voor WVV 2, men ging hier met 5-2 de bietenbrug op. Goals door Jord en Roy Tuinte. WVV 3 speelde gelijk tegen BSC Unisson. 2-2 door goals van Tijmen Walhof en Geert-Jan Assink.

Het 4e en 5e waren afgelopen speelronde vrij, zij spelen aanstaand weekend in een inhaalweekend. WVV 6 behaalde de 1e 3 punten van het seizoen door bij Buurse met 3-2 te winnen. Michel Hoestee en Stefan ter Doest zorgden voor een goal, dit deed ook gastspeler Jos ter Haar. 

Uit naar Lochhuizen, altijd lastig zou je denken. Spelers van WVV 7 dachten hier aanmerkelijk anders over. Ze walsten vrij eenvoudig over Lochhuizen heen, en wonnen daar met 4-1. Sjoerd Pierik was belangrijk met 2 treffers. Tim Freriksen en Ties Nollen maakten de andere treffers. WVV 8 boekte een makkelijke overwinning op Twenthe Goor. Eindstand ook 4-1. Joris Roelink 2x, Erwin Schonenborg 1x en Marcel Nijhuis 1x.

Voor de actuele stand van de Gouden Schoen klik hier. 


© 2017 WVV'34. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken