Nieuws

TVO volgende tegenstander WVV'34.....
donderdag, 12 oktober 2017 17:50

TVO volgende tegenstander WVV'34.....

WVV’34 speelt zondag thuis tegen TVO uit Beckum. Dat is al enige tijd geleden dat beide ploegen elkaars tegenstander waren op competitie niveau. De ploeg uit Beckum in 2016 nog de kampioen in 5C, in 2017 werd er nog netjes met een tiende plaats gestreden voor klasse behoud.

d ottinkTVO weet na twee speelrondes dat dit nog maar het begin is van een lang seizoen. Bij de seizoenstart werd er knap gewonnen van een wat sterker BSC Unisson, tegen Rood Zwart werd net niet behaald waar op werd gehoopt, waarbij een karaktervol TVO in tweede helft wellicht wel recht had op een puntje. Trainer Danny Ottink  - voormalig spits van TVO – weet dat het ieder seizoen lastig is, de oefenmeester weet dat de spoeling dun is. Bij de dorpsclub stromen niet jaarlijks tal van jeugdspelers door die moeiteloos bij de selectie kunnen aanschuiven. Tegen de groen-gelen zal de ploeg uit Beckum zeer zeker alles in het werk stellen om WVV’34 het zo lastig mogelijk te maken.

Rommelig, niet alleen van WVV’34 maar nog veel rommeliger van vv Buurse. Op een slecht bespeelbare kunstgrasmat is het ook moeilijk de bal goed rond te spelen. Het is niet alleen wennen voor de spelers van WVV’34 maar zeer zeker ook voor de supporters van de groen-gelen, het niveau verschil tussen derde en vierde klasse is groot. Kon je zien welke ploeg derde klasse heeft gespeeld, ja dat misschien nog wel maar…… vv Buurse kreeg misschien wel iets te weinig. Met name na de rust wisten de groen-gelen elkaar momenten beter te vinden. De omzetting, Gijs in de spits Bas weer centraal en Hamoudi naar de buitenkant beviel mij als suppoter in ieder geval aanzienlijk beter. WVV’34 ging uiteindelijk met de punten naar huis. Met nu twee thuiswedstrijden voor de boeg, TVO en Diepenheim is er een ideale gelegenheid voor trainer Roy Workel en zijn manschappen om met goede resultaten niet alleen het zelfvertrouwen op te krikken, maar ook voetballend te laten zien wat er mogelijk is. Beide ploegen is er dus zondag veel aan gelegen om te winnen en niet verder achterop te geraken bij de overige ploegen.

Er zijn zomerse weersomstandigheden voorspeld voor zondag. We rekenen dan zondagmiddag ook weer op onze supporters, die om 14:00 uur scheidsrechter Smeenk de wedstrijd zien afblazen op Sportpark Ruperts Erve.

© 2017 WVV'34. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken