Nieuws

Gouden Schoen: Jelle Essink, 3x trefzeker
maandag, 09 oktober 2017 22:34

Gouden Schoen: Jelle Essink, 3x trefzeker

WVV4 –Enter 6, op papier absoluut geen makkie. In werkelijkheid was dit compleet anders. Jelle Essink, de grote man bij WVV 4, hij kroop uit de schaduw van grote broer Wout afgelopen zondag. Hij trof namelijk 3x doel tijdens de thuiswedstrijd tegen Enter. Broer Wout wist maar 2x het net te vinden.

Ook een unicum zijn de 2 doelpunten van keeper Kevin Smit. Niels ten Thije en gastspeler Tim Wegereef troffen beiden 1x doel. Dus kwam er een 9-4 eindstand op het scorebord.

WVV 1 pakte belangrijke punten door met het minimale verschil te winnen in en tegen Buurse. Lars Aarnink schoot met een fraaie treffer de 1-0 binnen. WVV 2 had het redelijk makkelijk tegen ROhda Raalte 3. Zij wonnen met 3-1 van de gasten uit Raalte. Mahmoud Jaafil maakte 2 treffers, Thijs Assink zorgde voor de andere. 

Bij WVV 5 ging het niet van een leien dakje, een 6-1 nederlaag tegen Witkampers. Patrick de Wit wist als enige 1 bal goed te raken wat ook een fraai doelpunt opleverde. WVV 6 komt er dit seizoen nog niet aan te pas, zij hebben met 3 wedstrijden gespeeld nog 0 punten.

WVV 7 en WVV 8 verder afgelopen weekend afgelast vanwege het slechte weer.

Voor de actuele stand van de Gouden Schoen klik hier. 

© 2017 WVV'34. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken