Nieuws

Ballenplan
maandag, 09 oktober 2017 22:21

Ballenplan

Zoals reeds gemeld tijdens de jaarvergadering is onze club jaarlijks een groot bedrag kwijt aan ‘verdwenen’ ballen. Om dit beter te beheersen hebben we een ballenplan in het leven geroepen.

In de afgelopen weken hebben vrijwilligers voormalig kleedkamer 9 achterop het sportpark omgebouwd tot een ballenhok (zie foto’s). Voor het nieuwe seizoen hebben we aluminium ballenkarren aangeschaft voor alle teams. Deze ballenkarren voor 10, 16 of 20 ballen zijn afgesloten met een hangslot. Met behulp van de ballenkar nemen voetballers en trainers eenvoudig en comfortabel de ballen mee naar het veld. In het ballenhok is tevens een kast geplaatst waarin voor elk team plek is voor een krat met trainingshesjes. En zijn andere trainingsmaterialen als pionnen en loopladders opgeslagen in het ballenhok.Daarnaast hebben de meeste teams een net met een aantal ballen voor gebruik tijdens wedstrijden ontvangen.

Wat houdt het ballenplan in:
- Ieder team is verantwoordelijk voor haar eigen ballenkar en/of net met wedstrijdballen. 
- Op de opgehangen lijst in het ballenhok is aangegeven hoeveel ballen er per kar aanwezig dienen te zijn.
- Een lekke/kapotte bal kan bij de materiaalbeheerders (Gijs Pierik of Kevin ten Buuren) worden ingeleverd. Hiervoor wordt indien noodzakelijk een nieuwe bal aan de kar toegevoegd. Indien dit geen directe noodzaak is dan gebeurt voor aanvang van het nieuwe seizoen.
- Het gehele team (spelers en begeleiding) is verantwoordelijk voor het aantal ballen in de ballenkar. Dit houdt in dat kwijtgeraakte ballen verhaald zullen worden op het desbetreffende team!
- Hiervoor zullen de volgende kosten in rekening worden gebracht:
Senioren, Onder 19 en Onder 17 elftallen: € 75 per bal
Onder 15 en lagere teams: € 25 per bal

Andere voordelen van de ballenkar zijn:
- Door de afneembare wielstellen besparen we ruimte in het ballenhok.
- De ballen in de kar kunnen eenvoudig worden opgepompt.
- De ballen worden niet over de grond meegesleept wat zorgt voor een langere levensduur van de ballen.
- Eenvoudig en in één oogopslag zie je hoeveel ballen er zijn.
- De ballen kunnen makkelijk schoongehouden worden door ze na de training af te spuiten. Hiervoor kan gebruik gemaakt worden van de tuinslang bij de ingang van het ballenhok.

In het ballenhok is ook een nieuwe ballenpomp geplaatst. De reeds aanwezige ballenpomp in het ‘schoonmaakhok’ naast kleedkamer 1 blijft in gebruik voor de weekenden. Wij willen jullie met klem vragen om fatsoenlijk om te gaan met de aanwezige ballen en materialen in het ballenhok en de regels van het ballenplan te respecteren!

Onze materiaalbeheerders zijn te bereiken via:
Gijs Pierik: 06-51 65 63 07 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kevin ten Buuren: 06-57 54 37 53 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Namens het bestuur, 

Geert Jan Assink
Sponsorzaken

20171009 Ballenplan 2

20171009 Ballenplan 3

© 2017 WVV'34. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken