Nieuws

Voorbeschouwing Buurse 1 - WVV'34 1
donderdag, 05 oktober 2017 18:40

Voorbeschouwing Buurse 1 - WVV'34 1

 

Buurse is de volgende tegenstander voor WVV’34 in deze nog prille competitie. vv Buurse werd vorig seizoen met 56 punten de kampioen in 5B. Het is stuivertje wisselen van Buurse de laatste jaren, dan promoveren dan weer degraderen.

misanaVoor trainer Martijn Misana zal dit seizoen de ommekeer moeten zijn, doelstelling is handhaven. De start van de competitie is eigenlijk best een tegenvaller. Verlies tegen GFC, mede door enkele blessures ging het ook afgelopen zondag tegen EMOS vreselijk mis. ‘ Buurse gaat hard onderuit’. Een flink pak slaag door met 9-0 te verliezen. Misana zal deze week flink moeten gaan sleutelen aan zijn elftal om in ieder geval tegen WVV’34 beter voor de dag te komen.

Ja…… en dan de groen-gelen. Maar even een citaat van de WVV twitter account, “Ondanks het veldoverwicht komt #WVV nauwelijks tot kansen en scoort niet tegen @GFCgoor”.  De snelle goal dat kwam GFC goed uit spelen op de counter. We spelen nog niet lekker, er gaat nog teveel mis. We creëerden  tegen Rood Zwart  legio kansen  en tegen GFC nauwelijks. Alle poppetjes staan volgens mij nog niet helemaal goed. De groen-gelen moeten op papier uiteraard winnen van Buurse, maar zo werkt dat niet. Buurse zal de strijd volop aangaan. Trainer Roy Workel zal moeten waken voor onderschatting want verlies zal betekenen dat  WVV  onder in het rechter rijtje zal geraken.

De WVV’34 supporters kunnen ook een bijdrage leveren door in Buurse hun gezicht te laten zien. De wedstrijd zal waarschijnlijk op het scherpst van de snede gespeeld worden. De sportiviteit mag door de beide teams echter nooit uit het oog worden verloren. Om 14:00 uur is de aftrap op sportpark ’t  Doornbos, scheidsrechter is dhr. Beunk.   

 

© 2017 WVV'34. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken