Nieuws

Voorbeschouwing GFC 1 - WVV'34 1
donderdag, 28 september 2017 17:56

Voorbeschouwing GFC 1 - WVV'34 1

 

WVV’34 gaat komende zondag 1 oktober op bezoek bij GFC.  De groen-gelen spelen direct al de tweede Hof derby in Goor. We gaan spelen op een van de beste natuur grasvelden van Twente, perfect hoe het hoofdveld er altijd bijligt.

lammertinkNet als WVV’34 kende ook de ploeg van trainer Romano Lammertink een prima start van de competitie, door met 3-1 van vv Buurse te winnen. De GFC-icoon die jarenlang speler en aanvoerder was van de rood-zwarten weet dat GFC  zich kan handhaven in de 4e klasse. Soms met het winnen van een periodetitel, of spelen voor een herkansing voor behoud zoals het afgelopen seizoen, iets wat men in ieder geval dit seizoen wil voorkomen. De verdiende winst op Buurse was in ieder geval een mooie opsteker, kan dit GFC spelen voor de prijzen een goede seizoenstart is belangrijk om zich direct aan te sluiten bij de mogelijke kampioenskandidaten, dat weet ook Lammertink.

Wat we allemaal al dachten en voorspelden dit tegen de verhouding in , Rood Zwart ging met een voorsprong de rust in.  Het voetbal was niet altijd hoogstaand maar WVV creëerde legio opgelegde kansen, wij de kansen en Rood Zwart scoort. Het venijn zat echter in de staart…….. Petje af hoe er werd gestreden op het warme kunstgras, petje af dat er alsnog in blessuretijd de winnende goal werd gemaakt. Deze driepunter doet WVV’34 goed, nu proberen in Goor deze opmars vervolg te geven. In deze klasse moet er worden gestreden voor elke punt, niets cadeau. WVV zal moet waken voor een te grote euforie met beide benen op de grond blijven en zorgen - ook in dit treffen - dat de drie punten mee worden genomen naar Hengevelde. Veel succes komende zondag.

De  wedstrijd op sportpark Heeckeren  zal om 14.00 uur beginnen. Scheidsrechter is dhr te Nijenhuis.

 

© 2017 WVV'34. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken