Nieuws

Voorbeschouwing WVV'34 - Rood Zwart
donderdag, 21 september 2017 14:37

Voorbeschouwing WVV'34 - Rood Zwart

 

We gaan weer beginnen, zondag 24 september zal WVV’34 Rood Zwart ontvangen op sportpark Ruperts Erve.

Het zal voor de groen-gelen even wennen zijn, we gaan weer op 4e klasse niveau spelen. WVV werd in 2009 nog kampioen en promoveerde vanuit de 4e klasse naar de 3e klasse, in dat zelfde jaar degradeert Rood Zwart naar de 4e klasse, beide teams spelen in dit nieuwe seizoen weer tegen elkaar. We hadden gehoopt dat WVV’34 een stabiele 3e klasse zou blijven, maar helaas er waren te veel factoren waardoor deze doelstelling niet meer werd behaald, best jammer. We moeten weer opnieuw proberen voor het hoogste te gaan in deze 4e klasse. Een klasse waarin vele Hof derby’s zullen plaatsvinden. Een competitie om van te smullen stond te lezen in het amateurvoetbal krantje.

dokterRood Zwart heeft na enkele magere jaren vorig seizoen Remco Dokter aangesteld als hoofdtrainer, geen verkeerde keuze denk ik. Vorig seizoen werd er nog een bescheiden zevende plaats in 4B behaald, maar gezien de selectie moet Rood Zwart dit seizoen mee kunnen spelen om de prijzen. In de voorbereiding werden er best opvallende resultaten gehaald, als je in de beker weet te winnen van DSVD dan zegt dat genoeg over de kwaliteit van de Rood Zwarter’ s. Het team van Dokter zal komende zondag dan ook gaan proberen de eerste punten te behalen in Hengevelde.

workelRoy Workel de nieuwe hoofdtrainer en Rob Sneiders zijn belangrijke assistent, zelfs Mike te Wierik assisteert indien dat past. Best lux te noemen dit trainersgilde bij de hoofdmacht van de groen-gelen, deze heren weten in ieder geval wel hoe dat spelletje gespeeld moet worden…….. maar heeft WVV op dit moment wel het materiaal om al te spelen zoals gedacht, kunnen we al spelen voor de prijzen. Eigenlijk wil elke trainer wel graag een typetje als Schaars in zijn  ploeg, een rechtsback als Dumfries een speler die meer als buitenspeler fungeert dan als back. Misschien kan Wouter Roescher de Schaars zijn, sturend, slim en verzorgd spelen. Misschien kan Bas als Dumfries spelen door regelmatig voor gevaar te zorgen…….. wie weet. Heren trainers we hopen op een attractief nieuw seizoen, de start van de competitie is belangrijk, en je weet dat je de punten niet cadeau krijgt. Speel met passie speel met plezier modern en verzorgd voetbal. Supporters blijven thuis wanneer ze te veel naar hots knots voetbal moeten kijken.  Heren trainers spelers en begeleiding alle succes gewenst voor komend seizoen.

Hopelijk weten ook onze supporters weer de weg naar sportpark Ruperts Erve te vinden om WVV’34 te ondersteunen. De aanvang is om 14:00 uur, scheidsrechter is dhr Reuvers.  

 

© 2017 WVV'34. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken