Nieuws

Ook WVV JO13-2 sluit seizoen met een kampioenschap af
woensdag, 17 mei 2017 22:01

Ook WVV JO13-2 sluit seizoen met een kampioenschap af

Afgelopen maandag was het dan eindelijk zover; WVV JO13-2 pakte het kampioenschap na een spannende pot voetbal tegen Rood Zwart JO13-3.

WVV kreeg in de eerste minuten enkele goede kansen die niet verzilverd werden, echter was het toch Niels Derkink die een cornerbal in 1 keer het doel in draaide bij de 2e paal.
WVV werd gedurende de 1e helft steeds sterker en dit resulteerde in een fantastische goal van Wout Nijhuis boven in de kruising. De coach van Rood Zwart zette zijn beide backs om, om vat te krijgen op een ontketende Wout. Echter de leiding van WVV zette beide vleugelaanvallers ook om en dit resulteerde binnen de minuut in de 3-0, wederom van Wout.

Na de pauze rechte Rood Zwart de rug en werden onze jongens onder druk gezet en dit resulteerde 12 minuten voor tijd in de 3-1. 5 minuten voor tijd gooide Danielle Hogenkamp de wedstrijd in het slot door naar een splijtende pass van Stan Pelle de bal koel langs de keeper te schuiven en de 4-1 aan te tekenen. Toen de goed leidende Marijn Assink voor de laatste keer op zijn fluitje blies barste er een geweldig feest los op het Ruperts erve.

Langs deze weg willen wij als leiders al onze spelers bedanken voor hun geweldige inzet en het prachtige kampioenschap. Tevens willen we onze sponsor Brian Kuipers (So Nice) bedanken voor de attentie voor de spelers.

 

IMG 20170515 WA0003

© 2017 WVV'34. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken