Nieuws

WVV'34 zondag in de nacompetitie tegen Hengelo
woensdag, 17 mei 2017 14:39

WVV'34 zondag in de nacompetitie tegen Hengelo

WVV’34 moet komende zondag in de nacompetitie aantreden tegen 4e klasser Hengelo. De winnaar van de derde periode is tevens volgens het speelschema de laagste PK van 4A. De Hengelose ploeg wist zich in de tweede helft van de competitie zeer goed te herstellen van een wat mindere competitie start.
pelupessyEr waren meer kapers op de kust om de derde periode te winnen, maar Hengelo ging met de eer strijken, voor trainer Michael Pelupessy een mooie opsteker zelfs promotie naar de 3e klasse behoort nu tot de mogelijkheden.

Gewoon nacompetitie dat was de slotsom van de met 1-5 gewonnen wedstrijd in en tegen Oldenzaal. De ploeg van Rene Hoekstra maakte dankbaar gebruik in Oldenzaal van een team dat niet op volle sterkte aantrad en speelde,  Oldenzaal was al verzekerd van de nacompetitie en kon deze niet meer ontlopen.  Een dik verdiende overwinning voor WVV’34 betekende tevens we gaan spelen voor lijfsbehoud van de 3e klasse. Dat zal zeker in het eerste duel in en tegen Hengelo niet gemakkelijk worden. Met de topscorer van de 4e klasse Jan Peters in de ploeg, heeft Hengelo op dit moment een goed draaiend elftal. WVV’34 zal alles in werk moeten stellen het niveau te halen zoals we dat herkenden in de overwinningen tegen de hoog geplaatste teams.

Voor WVV’34 wordt het een hele klus om een goed resultaat neer te zetten voor de return op Hemelvaartsdag, maar zeker geen onmogelijke.  Het zou mooi zijn, dat vele supporters uit Hengevelde zondag ons eerste elftal gaat ondersteunen op sportpark De Waarbeek.
Op sportpark De Waarbeek wordt om 14.00 uur gespeeld, scheidsrechter is dhr.Kok.

WVV’34 2 speelt zondag op Ruperts Erve om 10.30 uur tegen WAVV 2. Vorige week werd in Wageningen met 4-2 verloren. Bij winst zal WVV 2 zich plaatsen voor de volgende ronde voor promotie naar de 1e klasse, dan zal er wel met 3-0 moeten worden gewonnen want het doelsaldo van deze twee wedstrijden is mede bepalend als ook het aantal wedstrijdpunten gelijk is. Als het aantal punten en het doelsaldo gelijk is gaan we verlengen……… strafschoppen reeks !!

© 2017 WVV'34. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken