Nieuws

Voorbeschouwing Victoria'28 - WVV'34
donderdag, 04 oktober 2018 19:06

Voorbeschouwing Victoria'28 - WVV'34

Zondag 7 oktober 2018 Victori’28 - WVV’34.

Je weet het bij Victoria’28, het ene jaar in de 2e klasse en dan het maar weer proberen in de 3e klasse. Vorig seizoen kon Victoria’28 zich niet handhaven, na het spelen van de nacompetitie - herkansing - moesten de Enschede-ers alsnog - na een seizoen - het 2e klasse niveau verlaten, jammer voor de ploeg uit Enschede, maar helaas.

kiepmanVoor WVV’34 niet meer te vergeten voor het eerst in haar geschiedenis naar de 2e klasse, met als hoofdtrainer Jeroen Kiepman. De groen-gelen onder leiding van Kiepman werd toen een van de best voetballende ploegen in die 3e klasse, met dank aan hem. Na actief te zijn geweest bij Bon-Boys en STEVO is deze Jeroen nu met Paul Krabbe de hoofdtrainer van Victoria’28. Nu na twee wedstrijden nul punten….. dat is wat vervelend voor Kiepman en zijn selectie, maar dit zegt uiteraard niets over de kracht van Victoria, lezende de verslagen kun je gerust zeggen dat hadden er gewoon zes kunnen zijn, een benauwd einde voor DSVD wat de punten wel thuis hield en een wat gelukkige en zwaar bevochte winst van LSV zorgt dat de start van de competitie niet iets is wat je had gehoopt. Kiepman weet wat WVV kan en zal zijn ploeg hierop gaan voorbereiden. De eerste punten zullen tegen WVV’34 moeten worden gepakt om niet direct onderaan de lijst te blijven bungelen. De groen-gelen zijn alvast gewaarschuwd.

Roy Workel en zijn selectie daarentegen hebben er een prima seizoenstart van gemaakt. Winst tegen Losser was voor mij opvallend en een knappe prestatie. Met name in de tweede helft speelden de WVV-ers overtuigend. Komende zondag in Enschede dan tegen het puntloze Victoria’28, dat zal nog een lastig partijtje worden. Onderschat de Enschedese formatie niet, Victoria heeft de punten heel hard nodig, dus WVV wees alert.

We wensen de selectie en begeleiding alle succes toe komende zondag tegen Victoria’28 en hopen met hen op drie punten voor WVV’34. De wedstrijd begint om 14.00 uur op sportpark Wesselerbrink, scheidsrechter is dhr Leushuis.

© 2017 WVV'34. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken