Nieuws

Voorbeschouwing KVV Losser - WVV'34
zaterdag, 29 september 2018 11:32

Voorbeschouwing KVV Losser - WVV'34

Zondag 30 september ’18 WVV’34 tegen KVV Losser.

Na jarenlange afwezigheid heeft de KVV Losser zich weer een plaats weten te bemachtigen in de derde klasse. In 2011 was degradatie naar de vijfde klasse nog het dieptepunt maar nu ineens is alles anders, in het seizoen 2016-2017 weer gepromoveerd naar de derde klasse, in het daarop volgende seizoen wisten de Lossenaren zich met een elfde plek nog prima te handhaven.

g bosTrainer Niek Loohuis heeft deze promoties naar derde klasse meegemaakt en gemeend naar drie succes volle jaren als hoofdtrainer te gaan stoppen. Gerard Bos – geen onbekende voor de groen-gelen – komend van SDC’12, is nu de hoofdtrainer bij de Lossenaren. Er werden in de eerste wedstrijd tegen Victoria’28 al direct belangrijke punten gepakt. “Met een zwaar bevochten driepunter stapten de gasten van het drassige kunstgrasveld af. Een puike prestatie van de jeugdige ploeg die hiervoor complimenten verdiend. Een ploeg ook die de weg naar stabiliteit nog naar nadrukkelijk moet vinden, wat gezien de (nieuwe) samenstelling van zowel de selectie als de technische staf vanzelfsprekend is. Waar de kracht van deze groep ligt is nog een zoektocht maar vooral ook een mooie uitdaging voor alle betrokkenen!” stond er te lezen op de website van Losser. Ook tegen WVV’34 zal deze jeugdige ploeg voor de volle winst gaan, met Gerard Bos als hoofdtrainer weet je dat Losser mee gaat doen om de bovenste plaatsen.

De ploeg van Roy Workel moest afgelopen zondag tegen LSV genoegen nemen met een puntje achteraf was dat ook  wel de beste verdeling van punten van de twee nieuwe ploegen in 3A. Een wat slordige wedstrijd van beide ploegen op deze druilige zondag met veel regen en wind. Er zijn in 3A vooralsnog geen zwakke ploegen ter herkennen, maar WVV kan de komende weken de borst nat maken….er is een zwaar programma in het vooruitzicht. Moeten we bang zijn, nee….. in de komende wedstijden tegen Losser, Victoria’28  en Sp Glanerbrug kunnen we zien hoe de groen-gelen er voor staan, hopelijk kunnen uit deze drie wedstrijden best wat punten worden vergaard.  Van meet af aan zullen deze wedstrijden dan ook met veel passie moeten worden gespeeld tot de laatste minuut… Roy Workel en Rob Snijders zullen de jongens hier goed op moeten voorbereiden. WVV’34 zal zondag tegen Losser  - op het gloednieuwe kunstgrasveld - in ieder geval de kansen die het krijgt moeten omzetten in doelpunten. Tegen LSV was dit wel eens een probleem.  Het zal trainer Roy Workel ook zijn opgevallen en in de voorbespreking op het treffen met de tegenstander van zondag, zullen de verbeterpunten ongetwijfeld worden besproken met de selectie. De jeugdige ploeg van trainer Gerard Bos zal in ieder geval met veel zelfvertrouwen en vel heit aan de wedstrijd tegen de groen-gelen starten

Losser  is deze competitie dus met een overwinning begonnen. De druk bij Losser en de groen-gelen om te winnen is er nog niet, interessant zal zijn met welke tactiek de teams het veld worden ingestuurd, we laten ons verrassen. Om het allemaal mee te maken moeten de supporters op sportpark Brilmansdennen - Bookholtlaan 7 7581BB - in Losser zijn. De aanvang is om 14:00 uur. Scheidsrechter is dhr Beckers.

© 2017 WVV'34. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken