Nieuws

Voorbeschouwing WVV'34 1 - LSV 1
zaterdag, 22 september 2018 11:28

Voorbeschouwing WVV'34 1 - LSV 1

WVV’34 opent zondag competitie op het Ruperts Erve tegen LSV Lonneker.

WVV’34 begint zondag de nieuwe voetbalcompetitie in de derde klasse met een thuiswedstrijd tegen LSV uit Lonneker. Een wedstrijd tussen de twee promovendae uit de vierde klasse de een de kampioen de ander gepromoveerd via de nacompetitie, waar naar wij hopen veel publiek op zal afkomen.

remcoDan onze tegenstander LSV. De Lonneke Naarden beleefden in de afgelopen competitie een prima seizoen en wisten zich via de nacompetitie (winnaar tweede periode) te verzekeren -voor het eerst in hun bestaan – van derde klasse niveau. In de bekerwedstrijden als voorbereiding op het nieuwe seizoen werd ook redelijk gepresteerd. Tegen UD Weerselo werd er overigens met 2-1 verloren, wat inhoud dat LSV is uitgebekerd. Roel Spijker heeft het trainers stokje overgedragen aan Remco van de Weide, een jonge en ambitieuze trainer stond te lezen in het leuke artikel van LSV geschreven door de ‘razende reporter’. De doelstelling voor komend van seizoen van LSV moge duidelijk zijn en dat zal handhaving in de derde klasse A zijn, maar bovenal ook genieten van de mooie wedstrijden die komend seizoen de revue zullen passeren. De derde klasse is nieuw en dat zal ook voor LSV even wennen zijn, in ieder geval namens WVV’34 welkom op ons sportpark en succes komend seizoen.

WVV’34 was in de bekerwedstrijden aardig op dreef, alhoewel in de eerste wedstrijden tegen Manderveen en Delden deze op papier gewoon moet winnen als derde klasser, werd er tegen GFC,  - met name in de tweede helft – aardig gebald er werden de Gorenaren weggespeeld. De groen-gelen bekeren dan ook verder. Voor trainer Roy Workel zal het dit seizoen anders gaan als in het kampioensjaar waarin in vele punten werden behaald, we gaan proberen ons te handhaven met een jonge ploeg, met nieuwe spelers en ervaren jongens die het spelen in die derde klasse kennen. Voor zondag telt gewoon winnen direct die drie punten pakken, - hier zal LSV ook zo over denken – dus van meet af aan vel en geconcentreerd spelen. Rond de velden hoor je van de kenners, dat oefen /bekerwedstrijden niks zeggen over het presteren in de competitie, en misschie is dat ook zo. Ik zou zeggen pak het niveau op van de tweede helft in Goor dan heb ik er een goed gevoel bij……. Spelers van WVV’34, trainers en begeleiding veel sportief succes toegewenst voor komende zondag.

Zondag kunnen de supporters van WVV’34 en LSV zien hoe de vlag er werkelijk bij hangt. Een overwinning in de eerste wedstrijd is hoe dan ook heel belangrijk. WVV’34 zal het thuisvoordeel moeten uitbuiten en een visitekaartje afgeven aan hun tegenstanders, dat het dit seizoen een hele klus zal worden voor een tegenstander om met drie punten huiswaarts te keren.  Om 14:00 uur gaat de bal voor het eerst rollen, scheidsrechter is dhr. Van Elst.

https://www.lsv-lonneker.nl/2174/0/news/lsv-1-aan-de-vooravond-van-een-mooi-seizoen

© 2017 WVV'34. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken