Nieuws

Afscheid van drie bestuursleden tijdens de jaarvergadering
woensdag, 19 september 2018 22:41

Afscheid van drie bestuursleden tijdens de jaarvergadering

Naast de toekomst van onze verenging stond de jaarvergadering ook in het teken van het afscheid van maar liefst drie bestuursleden: Arjan Wegereef, Aloys Brummelhuis en Geert Jan Assink. Samen hebben zij zich maar liefst 26 jaar als bestuurslid voor WVV’34 ingezet!

Arjan Wegereef neemt na 12 jaar afscheid van het hoofdbestuur. De eerste jaren zette Arjan zich in voor de binnen accommodatie en later als bestuurslid wedstrijdzaken. Voorzitter Maurice Workel omschreef Arjan in zijn speech als een zeer betrouwbaar en loyaal bestuurslid die z’n zaakjes meer dan prima op orde heeft. Met zijn positief kritische houding zorgt Arjan er in het bestuur voor dat iedereen scherp blijft. De inbreng van Arjan werd dan ook zeker gewaardeerd. Arjan heeft in zijn bestuur jaren de nodige dingen meegemaakt, treurige zaken maar zeker ook mooie periodes zoals kampioenschappen, verbouwingen en de aanleg van het kunstgrasveld.

Arjan, namens alle bestuursleden van WVV’34: “We gaan je kritische noot en discussies missen. Bedankt voor al die jaren trouwe dienst!” Voor zijn jarenlange inzet voor WVV’34 is Arjan Wegereef tijdens de jaarvergadering benoemd tot Lid van Verdienste van WVV’34. 

IMG 4776
Ook Aloys Brummelhuis heeft zich lange tijd als bestuurslid ingezet voor onze vereniging. Na 10 jaar neemt Aloys afscheid van het bestuur van WVV’34. In die jaren was Aloys primair verantwoordelijk voor onze binnen accommodatie en daarvoor maakte hij nog twee jaar deel uit van de kantinecommissie. Maurice benadrukte dat Aloys een geweldig persoon is om in het bestuur te hebben. Hij is positief kritisch en kijkt altijd naar mogelijke verbeteringen. Aloys is een echt gezelligheidsmens die altijd voor iedereen klaar staat. Bijna alle dagen in het weekend is hij op het sportpark te vinden om te kijken hoe het gaat. De 10 bestuur jaren kenden ook voor Aloys vele hoogtepunten, maar toch ook wel dieptepunten zoals twee degradaties en het overlijden van diverse mensen binnen de vereniging. Naast de binnen accommodatie heeft Aloys altijd een breder blikveld. Hij verzet veel werk, dat voor velen niet zichtbaar is. Het organiseren van diverse kampioenschappen, gala’s, recepties, etc, het is altijd tot in de puntjes geregeld, tot zelfs de bitterballen in de bestuurskamer na de wedstrijd van het eerste.

Aloys, namens alle bestuursleden van WVV’34: “ we gaan je missen in het bestuur, maar je bent niet weg. Die “een’n drink’n nog” na de vergaderingen zullen we erin houden. We hopen dat je nog lang actief blijft bij de club!” Het bestuur heeft ook Aloys Brummelhuis gemeend te eren en te benoemen als Lid van Verdienste van WVV’34. 

IMG 4767

Tijdens de jaarvergadering is ook afscheid genomen van Geert Jan Assink als bestuurslid van onze vereniging.  “De man van de afdeling sponsoring heeft besloten te stoppen met het bestuur”, zo begon voorzitter Maurice Workel zijn speech. Geert Jan heeft onlangs gekozen voor een nieuwe ambitie en heeft in Amsterdam een nieuwe baan geaccepteerd. Het bestuurlijke werk bij WVV’34 is hiermee niet te combineren, waarvoor het bestuur alle begrip heeft. Geert Jan startte in de sponsorcommissie onder leiding van Benny Asbreuk. Benny stopte zijn werkzaamheden en de opvolger was al snel duidelijk, dat werd Geert Jan. De nieuwe vorm van stersponsoring, na het wegvallen van een groot deel subsidie, heeft Geert Jan prima georganiseerd en wat mogen we als WVV’34 hiervoor trots en dankbaar zijn. Geert Jan heeft een goed netwerk binnen Hengevelde en dit heeft WVV’34 veel gebracht in de sponsoring. Geert Jan stimuleerde eensgezindheid in kleding en uitstraling. Uitstraling is belangrijk en ook de uitwerking daarvan zien we terug binnen onze club. Geert Jan heeft hiervoor veel werk verzet en dat was niet alleen een kwestie van even passen en keuzes maken. Geert Jan was betrokken bij alles wat er gebeurde binnen WVV’34. Hij richtte zich niet alleen op zijn eigen taken binnen het bestuur. Geert Jan was hierin altijd vooruitstrevend en bovenal positief. 

Geert Jan, namens alle bestuursleden van WVV’34: “Bedankt voor de fijne samenwerking en voor het goede werk dat je hebt geleverd in het bestuur!”  

IMG 4761

© 2017 WVV'34. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken