Nieuws

Maud Koster valt op bij de KNVB
zondag, 16 september 2018 21:58

Maud Koster valt op bij de KNVB

Afgelopen week was er leuk nieuws voor Maud Koster. Maud ontving een uitnodiging van de KNVB voor selectietrainingen met de meiden 012 Oost. De komende weken zal Maud drie keer deelnemen aan deze trainingen op sportpark Berg en Bos in Apeldoorn. Maud speelt bij WVV’34 in het team JO11-1, veelal speelt ze als verdediger of is ze op het middenveld te vinden.

Naast WVV’34 speelt Maud ook bij de FootballEquals Academy (FEA). De FEA is een professionele voetbalacademie waar jongens en meisjes samen trainen op basis van talent in plaats van geslacht. De voetbalacademie combineert professionele voetbalopleidingsprogramma’s met fysieke onderzoekmethoden. Iedere vrijdagavond traint Maud bij de FEA samen met Tess Doeschot, Yme Ros en Ties Blanckenborg. In het voetbalveld valt Maud op door haar felheid, doorzettingsvermogen en spelinzicht. En zo is ze dus ook bij de KNVB opgevallen en neemt ze deel aan de selectietrainingen voor het Jeugdplan Nederland. 

Sinds jaar en dag organiseert de KNVB het Jeugdplan Nederland (JPN). Het JPN, dat zowel voor jongens als voor meiden wordt aangeboden, is de plek waar talentvolle voetballers zich kunnen laten zien en waar mogelijk door kunnen ontwikkelen naar een hoger speelniveau. Uiteindelijk is het Jeugdplan Nederland voor jongens en meiden een podium om zich te laten zien en in aanmerking te komen voor het spelen op hoger, het liefst professioneel, niveau. Voor meiden geldt tevens dat het JPN het voortraject is voor de eventuele latere nationale jeugdselecties. 

WVV’34 is er trots op dat Maud haar voetbaltalent bij de KNVB mag laten zien en wenst haar veel succes bij de selectietrainingen!
Zet ‘m op Maud! 


PHOTO 2018 09 09 21 47 16

© 2017 WVV'34. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken