Nieuws

Tom ten Breteler wint GOUDEN SCHOEN!!
donderdag, 12 juli 2018 16:05

Tom ten Breteler wint GOUDEN SCHOEN!!

Het seizoen 2017/2018 ligt achter ons. Dit betekent dat de eindstand voor het Gouden Schoen Klassement bekend is. 

Zoals het vanaf de winterstop al leek is Tom ten Breteler de winnaar geworden van de Gouden Schoen. Als je de wedstrijden van het 1e elftal hebt gevolgd is dat ook meer dan terecht. De aftredend spits van WVV1 joeg menig verdediger en doelman de stuipen op het lijf in de 4e klasse B. Tom staat met 28,5 punten op de 1e plaats in het klassement. 

Op plek 2 is Joris Roelink te vinden, vorig jaar had hij ook al een plek in het klassement. Heel netjes met 21 goals. Een prima prestatie! Tim Wegereef staat op nummer 3 in het klassement. Speler van WVV7, een elftal dat voor de winterstop moeilijk draaide, maar zich na de winterstop prima herpakte. Tim bezet met 18 doelpunten de 3e plek. Dit net voor Wout Essink die een minder jaar draaide als voorgaande jaren. 

De laatste wedstrijd stond in het teken van afscheid nemen. Zo stopten er bij een aantal elftallen spelers en leiders. Zo ook Paul Wegdam, die zijn imposante carriere afsloot met 2 doelpunten in de laatste wedstrijd. Ook Ronnie ten Dam wist op de een na laatste speeldag nog zijn 1e treffer te maken van het seizoen. En dit gebeurde ook nog eens in Bentelo op de dag dat Bentelo degradeerde.....

Al met al weer een mooi en sportief voetbalseizoen. Op naar volgend seizoen! 

Voor het eindklassement klik hier

© 2017 WVV'34. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken