Nieuws

Openingstijden en gebruik velden Sportpark Rupertserve
woensdag, 27 juni 2018 19:57

Openingstijden en gebruik velden Sportpark Rupertserve

Het voetbalseizoen is weer afgelopen en de vakantieperiode breekt aan. Het is een periode waarop kinderen regelmatig ook 's avonds te vinden zijn op ons sportpark om te voetballen. Dat samen voetballen is uiteraard iets wat we van harte toejuichen, echter is het in de vakantieperiode niet toegestaan om 's avonds op het sportpark te spelen, mede ook om het geluidsoverlast voor de buurt tot een minimum beperken.

Daarom is het nog even goed om te herhalen dat wanneer er géén georganiseerde wedstrijden/trainingen zijn gepland, de velden op het sportpark – uitgezonderd op zon- en feestdagen – vrij bespeelbaar zijn van maandag t/m zaterdag van 9.00 uur tot 18.00 uur (niet op zondag). Op het hanteren van de openingstijden van ons sportpark en het correct gebruik hiervan zal gecontroleerd worden.

Maar bovenal doet het bestuur van WVV’34 een beroep op alle leden, vrijwilligers, gasten, kinderen, ouders en alle andere betrokkenen om de regels rondom het gebruik van het sportpark te respecteren. Alleen gezamenlijk kunnen we ervoor zorgen dat ons sportpark voor iedereen toegankelijk is en blijft en anderen geen overlast ondervinden!

© 2017 WVV'34. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken