Nieuws

Bijzondere kampioensreceptie
zaterdag, 02 juni 2018 21:55

Bijzondere kampioensreceptie

Het was een opmerkelijke kampioensreceptie gisterenavond bij de Gebrande Waateren in Hengevelde. Waarom? Vooral door de sprekers van die avond, humor en zelfspot voerden de boventoon. WVV speelt komend seizoen in de 3e klasse; “Zit het volgend jaar tegen, denk aan de noabers uit Bentelo: Het kan altijd slechter” waren de woorden van de voorzitter van Bentelo Dennis Exterkate. Namens de Ate Brunnekreef van de KNVB mocht de stoppende keeper van WVV een dobber ontvangen; in principe heeft iedere keeper een hekel aan vissen maar Wouter moest er bij deze toch maar over nadenken. Maar ook, waar vind je een club met een selectie van 22 spelers, en een staf die bestaat uit maar liefst 13 personen? In Hengevelde dus!

receptie 1 verkleind
Wethouder Harry Scholten feliciteerde op- politieke wijze zonder uitzondering alle clubs in de Hof van Twente: WVV met het behalen van de titel, GFC, Twenthe Goor en Rood-Zwart met het periodekampioenschap, Hector, Markelo en Diepenheim met het lijfsbehoud en Bentelo met de promotie van komend seizoen….. Harry benadrukte ook dat het toch wel geweldig was voor de vele vrijwilligers en toeschouwers van WVV om zo’n mooi seizoen mee te maken. Het schijnt zo te zijn dat Abir, de moeder van Hamoudi en Mahmoud Jaafil al weken als een ‘sunshine’ op het gemeentehuis rondlopen waardoor de verlichting op haar werkplek op een laag pitje is gezet.

Namens TVO gaf voorzitter Alfons Harink aan helemaal niet blij te zijn met de promotie van WVV, ingefluisterd door de penningmeester van de voetbalclub uit Beckum. De thuisnederlaag tegen WVV was geen probleem: “Zij de punten en wij de centen” was de opmerking na het opmaken van de balans. Dennis Exterkate deed daar nog een schepje bij bovenop; Na Bentelo – WVV bleek dat er maar liefst 138 kratten bier de koeling hadden verlaten op sportpark de Pol!

receptie 2 verkleind

De column van Gijs Eijsink zat vol met venijn en humor waarbij buur vereniging Bentelo traditioneel ervan langs kreeg. De in Hengelo woonachtige Wegdamnieuws medewerker zei dan ook na afloop van het officiële gedeelte: Ik rijd zo meteen wel via Goor richting Hengelo…

Ondertussen draaide er op het beeldscherm in de zaal een fotocollage van de dag en vloeide het gerstenat weeldig, dit tot in de kleine uurtjes. Het fotoboek, gemaakt door Inge Workel lag er ter inzage.

Bron: www.wegdamnieuws.nl
Foto's: Inge Workel © 2017 WVV'34. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken