Nieuws

WVV'34 zondag tegen vv Bentelo
donderdag, 24 mei 2018 19:20

WVV'34 zondag tegen vv Bentelo

Zondag gaan de groen-gelen haar laatste wedstrijd spelen in 4B, WVV gaat op bezoek vv Bentelo. In het vorige duel was WVV duidelijk de bovenliggende partij, in de eerste helft was de wedstrijd eigenlijk al beslist. Eindstand 4-0

basVoor trainer Bas Nijweide en vv Bentelo zal het laatste duel tegen WVV’34 duidelijk worden of er nacompetitie wordt gespeeld of dat directe degradatie een feit gaat worden. De laatste overwinning van Bentelo dateert alweer van 11 maart jl waarbij een 6-4 overwinning werd behaald tegen Markelo.

Sinds de ploeg van Roy Workel kampioen is geworden is er tot op dit moment weinig sprake van een waardig afscheid – zoals dat eigenlijk behoort bij een kampioen – van de 4e klasse B. Met twee nederlagen op rij is WVV even de weg kwijt. De wedstrijd tegen vv Bentelo is cruciaal voor Bentelo, bij een verlies van Enter tegen FC Aramea zal Bentelo in de nacompetitie belanden, bij winst of een gelijkspel  van Enter zal ook Bentelo punten moeten pakken van WVV.

Ik ga er vanuit dat de groen-gelen de laatste wedstrijd in 4B waardig gaan afsluiten, drie wedstrijden op rij verliezen past niet bij WVV’34. De ploeg van Roy Workel moet van deze laagvlieger op alle fronten kunnen winnen, drie punten is dan ook het enige wat telt. Het  zal voor de supporters van WVV een grote teleurstelling zijn dat er drie wedstrijden op rij worden verloren en dan ook nog van laagvlieger vv Bentelo.

Het zal een lastige middag worden voor de groen-gelen, ook vv Bentelo wil graag nog de nacompetitie in, met ondersteuning van de vele supporters kan er een goed resultaat ontstaan voor WVV’34. Spelers van WVV’34, trainers en begeleiding veel sportief succes toegewenst voor komende zondag. De wedstrijd staat onder leiding van dhr Westerhof, aanvang 14.00ur op sportpark De Pol.

© 2017 WVV'34. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken