Nieuws

WVV'34 zondag tegen EMOS ......en afscheid nemen.
donderdag, 17 mei 2018 13:33

WVV'34 zondag tegen EMOS ......en afscheid nemen.

WVV’34 speelt zondag thuis alweer tegen EMOS. Met het vorige duel nog goed in de herinnering wisten de groen-gelen met een 1-0 overwinning het kampioenschap te behalen in 4B. De doelpuntenmaker Hamoudi Jaafil blijkt - zoals het er nu uitziet - een knieblessure te hebben overgehouden bij dit belangrijk doelpunt…. Ja klopt op dat waardeloze veld.

zwijnenbergDe ploeg van trainer C. Zwijnenberg heeft geen belang meer bij de komende wedstrijden en zal zich volledig kunnen gaan focussen op de nacompetitie voor een plek in de derde klasse. De hoogste periode kampioen heeft een wat makkelijker programma en speelt pas in de 2e ronde. (zie speelschema)

Voor WVV’34 is het lastig om zich de twee laatste competitie wedstrijden nog weer op te laden. De wedstrijd tegen Bentelo zou nog van belang kunnen zijn voor vv Bentelo. Bentelo weet dat het nacompetitie gaat spelen maar directe degradatie speelt ook nog. (zie speelschema) Trainer Roy Workel kan alvast wat jeugd gaan inpassen, belangrijke spelers hebben aangegeven het nieuwe seizoen wat rustiger aan te gaan doen en gaan op een ander niveau spelen.

Deze wedstrijd zal dan ook in het teken staan van afscheid nemen. Direct na de wedstrijd op het speelveld, zal afscheid worden genomen van verzorgster Mariëlle Nijhuis, grensrechter Eric Kluin, de centrale verdedigers van WVV in vele jaren Jos ter Huurne en Bas Assink, doelman Wouter Assink en topspits Tom ten Breteler, hoeveel jaren wel niet in WVV 1……...  

De wedstrijd op sportpark Ruperts erve begint om 14.00 uur. Scheidsrechter is dhr Frazer. Na de wedstrijd wordt u natuurlijk weer van harte uitgenodigd om even onder het genot van een drankje na te praten over dit fantastisch seizoen.
periodenac bentelo


© 2017 WVV'34. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken