Nieuws

WVV'34 zondag naar FC Aramea
vrijdag, 11 mei 2018 09:54

WVV'34 zondag naar FC Aramea

De nieuwe kampioen WVV’34 gaat het zondag 13 mei opnemen tegen FC Aramea. In het vorige duel wist WVV nog met 3-0 te winnen wat een meer dan verdiende overwinning was.

Wat zijn nog de belangen van deze wedstrijd, is FC Aramea al veilig kunnen ze de nacompetitie ontlopen. Met nog drie wedstrijden te gaan is het verschil met vv Bentelo nog zeven punten, dus helemaal veilig is Aramea ook weer niet. Met de 5-0 zege op Bentelo werd in ieder geval op dat moment wel duidelijk dat de ploeg van Jan Megelink  meer in huis heeft dan Bentelo.

De groen-gelen zullen in ieder geval  hun sportieve plicht vervullen tegen FC Aramea. De ploeg van Roy Workel en zijn secondanten werden de verdiende kampioen in 4B, als je een sterke as een sterk centraal duo, en een sterk collectief in je elftal hebt kun je als team heel ver komen. Nogmaals gefeliciteerd met deze knappe prestatie. Een verdiende overwinning op EMOS op een bar slecht veld, ik zou zeggen bestuur EMOS doe hier iets aan geen enkele trainer kan op dit veld een team aan het voetballen krijgen. Nog drie wedstrijden te gaan voor WVV’34, uit naar Aramea thuis tegen EMOS en als laatste uit naar Bentelo dat zich op dit moment nog moet zien te handhaven.

We wensen de selectie, technische staf en begeleiding alle succes toe komende zondag tegen FC Aramea. De wedstrijd begint om 14.00 uur op sportpark Wesselerbrink, scheidsrechter is dhr ….

© 2017 WVV'34. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken