Nieuws

A.s. donderdag met de bus mee naar Emos?
maandag, 07 mei 2018 18:41

A.s. donderdag met de bus mee naar Emos?

A.s. donderdag (Hemelvaartsdag) speelt WVV'34 1 om 14.00 uur in Enschede tegen Emos 1. Na de gewonnen wedstrijd tegen TVO 1 gisteren in Beckum, heeft WVV'34 1 nu nog slechts 1 punt nodig om de titel in de vierde klasse B binnen te halen.

Mocht WVV'34 donderdag inderdaad de titel pakken, dan is er bij terugkomst in Hengevelde feest in de tent bij de Kolenbrander om dit kampioenschap te vieren. Hierbij is iedereen uiteraard van harte uitgenodigd! Om 19.30 uur vindt het officiële gedeelte plaats in de tent. 

Maar uiteraard moet er donderdag eerst nog een punt binnengehaald worden, het team kan hiervoor alle support uiteraard goed gebruiken, dus kom allemaal naar Emos om WVV'34 aan te moedigen en hopelijk daarna ook samen het kampioenschap te vieren! Voor de fietsliefhebbers is het wellicht een mooi stukje om op Hemelvaartsdag te fietsen, maar er worden daarnaast ook bussen geregeld voor de liefhebbers. Het vervoer in de bussen wordt zelfs gratis aangeboden door Ter Doest Taxi, Touringcar en verkeersschool en de FC Twente bus van Brian Kuipers!

Mocht je mee willen met de bus, dan is het wel belangrijk om je hiervoor op te geven voor a.s. woensdag 18.00 uur per app (telefoonnummer 06-54757528) of via mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vertrektijd van de bussen is a.s. donderdag om 12.30 uur bij de Kolenbrander. 

 

 

 

 

 

 

 

© 2017 WVV'34. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken