Nieuws

WVV’ 34 donderdag tegen EMOS

Donderdag speelt WVV’34 tegen de nummer drie EMOS, deze wedstrijd was eerder gepland op 17 december maaar wordt nu pas ingehaald door de KNVB. EMOS zit ondertussen al weer zeven jaar in de 4e klasse en wil weer eens een stapje omhoog. 

De eerste periode is voor EMOS dus de ploeg van C Zwijnenberg is verzekerd van de nacompetitie. Tegen Diepenheim afgelopen zondag werd duidelijk dat Diepenheim de nummer een kandidaat is om rechtstreeks te degraderen, met maar liefst 7-0 werd Diepenheim afgedroogd. Maar ook bij de degradatie kandidaten moeten er nog vier wedstrijden worden gespeeld. 

WVV wint van TVO maar nog niet de titel, stond er te lezen op de Website van WVV, nu nog maar een punt nodig donderdagmiddag en WVV’34 is de kampioen en keert na een jaar weer terug naar de derde klasse. Best knap maar zover is het nog niet, eerst dat ene puntje en dan pas kan er feest worden gevierd. 

Steun kan het eerste elftal goed gebruiken bij het treffen van het op de derde plaats staande EMOS. Supporters van WVV, kom kijken en moedig onze jongens op een sportieve manier aan het sportpark van EMOS. De aanvang is om 14.00 uur, scheidsrechter is dhr Drenth.

Zoeken