Nieuws

WVV'34 zondag op bezoek bij TVO
donderdag, 03 mei 2018 18:14

WVV'34 zondag op bezoek bij TVO

Zondag zes mei speelt WVV’34 een cruciale wedstrijd om de titelrace tegen TVO. In het vorige duel wisten de groen-gelen in de eerste helft met een 3-0 voorsprong de rust in te gaan. Hoe anders was de tweede helft een veel scherper TVO kwam zelfs terug tot een 3-2 eindstand.

ottinkTVO heeft de stijgende lijn te pakken trainer Danny Ottink is niet verbaast, als je enkele spelers in je ploeg hebt die op het juiste moment wel kunnen scoren draai je gewoon lekker mee in 4B. Je verliest verrassend van Diepenheim daarna vier overwinningen op rij. Afgelopen zondag tegen GFC werd er weer een punt gepakt, door een sterke tweede helft zelfs een verdiend punt. TVO staat ondertussen op een vierde plaats met 36 punten uit 22 wedstrijden. (De best geklasseerde in de einstand - die nog geen periode titel heeft - neemt de periode titel over van de klasse kampioen)

De koplopers in 4B hebben het moeilijk ze laten allemaal punten liggen, ook GFC en EMOS. WVV mocht de handen dicht knijpen in het duel tegen Markelo, tegen het feller spelende Markelo, dotten van kansen werden onbenut gelaten door SC Markelo, ik heb dan ook de WVV verdediging niet eerder zoveel kansen zien weggeven aan de tegenstander als in deze wedstrijd. Door het puntenverlies van GFC  pakt WVV zonder zelf te spelen de tweede periode. De groengelen weten wat er zondag gaat gebeuren tegen TVO, we weten dat we tegen een TVO spelen dat de laatste weken vele punten heeft gepakt, we spelen tegen een team goed georganiseerd en jonge ploeg. WVV probeert die drie punten mee te nemen naar Hengevelde. Met nog vijf duels te gaan hebben de groen-gelen een voorsprong van twaalf punten, bij winst op TVO kan WVV’34 al de titel grijpen. Hiervoor moet wel GFC tegen het in degradatienood verkerende SV Enter punten morsen. 

WVV’34, zondag alle succes gewenst tegen TVO……. De wedstrijd op sportpark Kruund‘nhof wordt om 14.00 uur gespeeld. Scheidsrechter is dhr. Matthijs Hoopman. 

© 2017 WVV'34. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken