Nieuws

Vanavond 2e halve finale Tukkercup op Sportpark Ruperts Erve
dinsdag, 01 mei 2018 13:20

Vanavond 2e halve finale Tukkercup op Sportpark Ruperts Erve

De tweede halve finale in de Tukker Cup wordt vanavond in Hengevelde gespeeld. Zondag 3e-klasser Avanti Wilskracht neemt het op tegen zaterdag 1e-klasser DETO.

Avanti kent een goed seizoen. Met een knappe 6e plaats blijven ze weg van de degradatiezone na de promotie vorig jaar. Echter zijn de verschillen in deze klasse ook minimaal dus ook de laatste wedstrijden zal de focus op handhaving moeten blijven bij de heren uit Glanerbrug. Avanti Wilskracht kent een lastige TCPM Tukker Cup. Bijna geen enkele wedstrijd ging gemakkelijk en ze begonnen het toernooi zelfs met een flinke afstraffing van GFC Goor (6-1). Na deze valse start pakte het elftal zich op. Door ruim te winnen van Markelo en gelijk te spelen tegen Victoria '28, ging Avanti Wilskracht op doelsaldo door naar de knock-outfase. Hierin kreeg het 4e-klasser W.V.V. '34 op bezoek. Na een spannende wedstrijd werd met 1-0 gewonnen en in de kwartfinale kwam GFC op bezoek en hier hadden de gastheren nog een appeltje mee te schillen. Uiteindelijk werd met 3-2 gewonnen en mogen ze zich opmaken voor de halve finale tegen DETO.

DETO kent een wisselvallig seizoen. Net zoals de TCPM Tukker Cup begonnen ze de competitie goed. De eerste periode werd gepakt waardoor DETO zich sowieso kan opmaken voor de nacompetitie voor promotie naar de hoofdklasse. Ook de TCPM Tukker Cup begon goed voor de heren uit Vriezenveen.9 punten uit 3 wedstrijden, 17 doelpunten voor en maar 3 tegen. Het zijn ruime en duidelijke cijfers, waarmee ze zich makkelijk kwalificeerden voor de volgende ronde. De achtste finale ging moeizaam en na penalty's werd gvv Eilermark opzij gezet. Vervolgens mocht DETO (onlangs nog) op bezoek bij SDC '12. In Denekamp waren ze met 5-2 te sterk, waardoor ze zich mogen opmaken voor de halve finale van de eerste editie van de TCPM Tukker Cup. Ondanks dat de strijd om de 1e plaats in de competitie voor DETO niet meer haalbaar lijkt zit er nog een mooi toetje van het seizoen in het verschiet. 2 prijzen zijn nog haalbaar, promotie naar de hoofdklasse en misschien wel de winst van de TCPM Tukker Cup!

Avanti Wilskracht - DETO / Sportpark 't Ruperts Erve Hengevelde / 01 mei 2018 20.00 uur

© 2017 WVV'34. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken